Lihtne nipp, mis aitab kõndides rohkem kaloreid põletada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui olete just kõndimisega algust teinud, võib motivatsiooni säilitamine olla paras väljakutse. Õnneks on toitumis- ja trenninõustajal Stephanie Mansouril varuks üks nipp, mis aitab teil end kergemini püsti ajada ning lisaks ka kõndides rohkem kaloreid põletada.

Stephanie Mansouri sõnul võib vaid muusika lisamine kõndimisrutiini aidata teil põletada rohkem kaloreid ja säilitada motivatsiooni.

«Kui astusite hommikul vale jalaga voodist välja, siis käivitage oma lemmik esitusloend. Hea muusika annab ikka ja jälle jaksu jalutama minna, sest mõnusad helid vaigistavad kõik peas kõlavad ettekäänded,» rääkis Mansour väljaandele Today.

Muusika mitte ainult ei motiveeri treeninguid alustama, vaid see võib julgustada teid saavutama uusi eesmärke nii treeningu intensiivsuse kui ka kestuse osas. Paljud uuringud on näidanud, et tempoka muusika kuulamine võib aidata erinevas vanuses ja kehakaaluga inimestel kõndida mõõduka kuni intensiivse tempoga ja isegi muuta treeningu aega pikemaks, mis omakorda aitab kulutada rohkem kaloreid.

«Kui kõnnite kiire rütmiga loo saatel, hakkate iseenesest kiiremini ja jõulisemalt liikuma,» selgitas Mansour.

Et õues jalutades muusikat kuulates oleks tagatud ka ohutus, soovitab Mansour hoida kõrvas ainult ühte klappi või hoida helitugevust madalal. Nii olete endiselt ümbrusega kursis, mitte ei kao täielikult oma maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles