SUUR GALERII ⟩ Kõigi aegade kuumem moeetendus tõi lavale mini, möllu ja igat mõõtu modellid

Copy

Kes tahab palavaga riideid selga panna? Pärnakad tahavad! Silueti moeshow sai sel aastal kuumem, elavam ja rahvarohkem kui kunagi varem. Imetle suurt galeriid ja veendu - igas eas ja igas mõõdus inimesed sobivad moelavale!

Nii kuumas ilmas pole moeetendust peetud isegi hea ilma poolest kuulsas suvepealinnas. Kuid palavus ei heidutanud ei modelle ega publikut - vastupidi! See andis hoogsale moevaatemängule veel vunki juurdegi.

Pärnu vanalinna päevade raames tervitas Siluett kodumaise disaini huvilisi taas moevaatemänguga. Moesoovitusi jagas stilist ja moetoimetaja Meisi Volt. Meeleolu tõstsid kihisevad mullid ja juba traditsiooniks saanud üllatused.

Siidrätt ja suured päikeseprillid rõhutavad kuurortlinna nostalgilist võlu.
Siidrätt ja suured päikeseprillid rõhutavad kuurortlinna nostalgilist võlu. Foto: Meisi Volt

Külastajaid tervitas terve päeva vältel Pärnu naiste seas populaarseks kujunenud moedisainer Kirill Safonov, kellel oli kaasas suur valik rõivaid, millega varsti saabuvale sügisele enesekindlalt ja naiselikult vastu sammuda.

Vaata ka seda: Apteeker Melchior. Viirastus» meelitas kinno Eesti kultuurirahva koorekihi

Naiselike kleitide ja suviste pilgupüüdjate kõrval esitles Kirill silmapaistvaid mantleid, mis ei lase saabuval sügisel värvidemängul vaibuda. Õnneks ei kao erksad toonid niipea! Trendituuled teavad sahistada, et ka sügisel tasub värve kanda.

Mini on tulnud, et jääda. Parim suvi tähendab paljaid sääri, loomulikult.

Meisi Volt

Päeva nael oli aga Rüütli tänaval toimunud moevaatemäng Silueti vaateakendel. Modellid võtsid kohad sisse poe akendel ning seejärel suundusid tänavale patseerima, seljas värskeim kodumaine looming Eesti disainerite varamust.

Loe ka seda: Rõivas, mis sobib selga igaühele ja on ikka moelemmik

Sadu pealtvaajataid Rüütli tänavale toonud show haaras publikut nii, et nad ka ise moevaatemängus tantsusammul kaasa lüüa said - puusi muusika rütmis nõksutades ning modelle palava aplausiga saates.

Miks äkki kõik õlgu näitavad? Sest Carmeni-kaelus on moehitt!
Miks äkki kõik õlgu näitavad? Sest Carmeni-kaelus on moehitt! Foto: Meisi Volt

Modellide seljas sai näha loomingut disaineritelt ja brändidelt Kirill Safonov, Piret Kuresaar, Raili Nõlvak, Eve Hanson, Diana Arno, Kriss Soonik, Hanna Korsar, Karl Korsar, NirgiWabrik, Ellen Richard, New Vintage by Kriss, Happy Bows, Lisa Kroeber, Marat, Tanel Veenre, BSURD, MiuRio, Waltinbags, TOKU, Tuulele, NRTN, Moonika Kase, MyaMoon ja SUVI Eyewear.

Meisi Volt

Silueti moeshow toimus Pärnus laupäeval 13. augustil. Värvikat moemelu saatis Prike esindaja Triinu Kõiv, tervitades külastajaid külma ja kosutava roosa veini sarjaga Chateau Gassier. Muusika eest hoolitsesid DJ Urmas Lass ja DJ Urmas Salmu, modellid sättisid kauniks meigikunstnik Lembe Lemmiksoo ja LaBelleilusalong.

Loe ka seda: Veidrad asjad, mida mehed naiste juures ahvatlevaks peavad 

Traditsiooniliselt igal aastal toimuva moeetenduse keskmes olid Pärnu enda inimesed, naised meie keskelt, murdes arusaamu, et ilusad disainrõivad on vaid kiitsakate modellide pärusmaa.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles