USKUMATULT VÕIMAS ⟩ Elina Nechayeva esitab Stefani lugu, külmavärinad tulevad peale!

Copy
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Tairo Lutter / Postimees

Viimaste aastate kõige edukam Eesti esindaja Eurovisioonil ennustab Stefanile edu. Ja Elina Nechayeva arvamust tasub usaldada – selle maailma seadusi mõistab ta paremini kui paljud teised. Räägime ka euromöllus kulisside taha jäävatest saladustest, millel on tulemustele üllatavalt suur mõju. Ja sellest, mis kaunil artistil enesel südame kiiremini põksuma paneb: «Ma saan lennata! Jälle!»

Arvate, et Eesti artistid on omavahel rivaalid? Oh, ei – Elina kuulub Stefani kõige tulihingelisemate fännide hulka. Erandiks on ehk vaid see, et tema toetus ei tugine vaid emotsioonidele, vaid ta oskab artisti ja loo trumbid ka professionaali terava pilguga välja tuua. «Ma arvan, et Eesti saatis Eurovisioonile täpselt õige loo,» teatab ta vähimagi kibedusevarjuta hääles. «Stefani lugu on Eurovisiooni formaati kõige sobivam. Saab rõõmsalt kaasa hüpata ja kaasa hüüda refrääni – rahvale just selline asi väga meeldib!»

Loe ka seda: Stefanit saadab kõikjal number 12, mida see tähendab?

Räägime ka mitmest seni saladuses hoitud asjast - kellega Elina südamed ühes taktis löövad, mis sai artistile Eesti Laulul osaks saanud traumadest ja milline lugu oli tegelikult Elina lemmik?

Loe ka seda, mida tähed Stefanile näitavad: Suur populaarsus on käeulatuses

Trumbid ritta: millega löövad täna Stefan ja «Hope»

Praegusse aega sobiv teema ja pealkiri, mis sõjas maailmas on omandanud veelgi suurema ja sügavama sisu.

1. Lugu on värske kõlaga, eristuv ja üllatav.

2. Kolme minutiga kõrva – lihtne ja meeldejääv tunnusmotiiv jääb kohe kuulajat kummitama.

3. Stefani erakordne lavasarm ja südameid liigutav siirus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles