Stefanit saadab kõikjal number 12, mida see tähendab?

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Eesti esindaja Stefan võidab juba Euromöllus südameid. Teda toetab kõikjal korduv number 12. Mida see kaasa võiks tuua?
Eesti esindaja Stefan võidab juba Euromöllus südameid. Teda toetab kõikjal korduv number 12. Mida see kaasa võiks tuua? Foto: MARCO BERTORELLO/AFP

Eestil pole ammu olnud nii võimsat laulu kui tänavu. Kuid meie artisti pole seni saatnud ka sama toetavad ja tugevad numbrikombinatsioonid nagu Stefanit. Stefan võitis 12.02 Eesti Laulu. Eurolavale astub ta 12. mail ja vähe sellest – ka 12. esinejana 2. poolfinaalis. Märkate korduvaid numbreid? Numeroloogid ütlevad, et mida enam mõni number kordub, seda tugevam on selle tähendus. Loe, mida oodata.

Numbri 12 ilmumine ütleb: «Kuula ja usalda oma südame häält.» Ta õhutab valitud teekonnal edasi minema, mitte heituma, mitte loobuma, mitte alla andma. Sõnum on ka see, et teiste inimeste toetus ja armastus saadab sind, sa pole üksi.

Ja veel üks huvitav seos, mida saab väga otseselt ühendada Stefani missiooniga – number 12 soovitab jagada, kinkida see, mida lood, teistele inimestele. Just seda muusik laval teeb.

Võimsaim sümbol

12 tervena on väga võimsa tähendusega sümbol. Kui see number hakkab korduma, on see selge sõnum universumilt – oled õigel teel. Kuid see on muutuste ja murrangute tee. Head võimalused on avanenud, kuid neid saab kasutada vaid siis, kui endasse usud ja julged teha teistmoodi kui tavaks...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles