NAISTEJUTUD ⟩ «Esimese asjana ei ole vaja vastu seina lükata ja suudlema kukkuda!» (1)

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Kas arvamus, et naistele meeldivad jõulised lähenemiskatsed, vastab tõele või mitte? Miks mõni mees naist ei leia? Naistejuttudes selgub tõde.
Kas arvamus, et naistele meeldivad jõulised lähenemiskatsed, vastab tõele või mitte? Miks mõni mees naist ei leia? Naistejuttudes selgub tõde. Foto: Shutterstock
  • Mees, siit leiad põhjused, miks sul naist ei ole
  • Ilusate inimestega hängitakse ka siis, kui nad on lollid kui lauajalad!
  • Serveerime ka ussikonservi ja feminismi-pirukaid.

Kui mees on üksi, on asi lihtne – süüdi on naised! Just naised on igavesed ussid ja nõiad ning kõik untsu keeranud. See on loomulikult nali. Asi on alati mehes endas, ehkki ta ise keeldub oma vigu märkamast. On terve rida konkreetseid põhjusi, miks naised mõne mehe juurest põgenevad, ja jutt ei käi siin sellest, kui palju raha, võimalusi või välimust kellelgi on, oo ei! Esimene asi, mis võib su lootusrikkad suhtealgused sõelapõhjaks lasta, on suhtlemisoksuse puudulikkus. Kuid neid asju on veel – kuula ja loo edaspidi paremaid suhteid! «Naistejuttude» saates on üle hulga aja taas kohal Dagmar Lamp ja Heidi Ruul. Saatejuht Kristina Herodes.

Viimaks ometi on «Naistejuttude» stuudios tagasi põhinäod: Dagmar Lamp ja Heidi Ruul. Kuid Kristinka jaoks lõppeb asi üsna täbaralt – naised panevad talle tuliselt puid alla ja vaidlevad nii, et maa on must. Dagmar lajatab otse, et Kristinka esitab aegunud seisukohti ja teeb suhete vallas üldse kõike valesti. Kuid õnneks on stuudios ka Daki ise, kes teab, kuidas peab. Ja jagab neid tarkusi lahkelt.

Kuula ka seda: Psühhopaadid. Kuidas neid ära tunda ja nende kõrval ellu jääda?

«Mu selg valutab kõigi nende vestluste kandmisest, mida ma pean kandma,» kuulutab Daki, kes parasjagu aktiivselt deidib ja seetõttu end Tinderi-Dakiks tituleerib. «Väga raske on turvalist poosi võtta.» Ta loeb ette ühe naljaka vestluse, mille lõpus teatab mees dramaatiliselt: «No ütle siis kohe, et suhelda ei taha! Ma harjunud siukse asjaga. Sa tahaks mind eemale tõugata, aga ära karda.» Siit tulevad ka esimesed soovitused:

  • Haara kinni infokillust, mis tundub huvitav. Flirtiv vestlus ei ole intervjuu.
  • Ära projitseeri oma hirme ja ebakindlust suhtluskaaslasele. 
  • «Ära eelda, et inimene ei taha sinuga rääkida, kui ta samal ajal sinuga räägib!»
  • Kõige mõttetum küsimus on: mis teed? Daki ja Heidi hinnangul: «Väkk!»
  • Küsi parem: kuidas sul läheb? Mida sa õhtul teed?
  • Suhtle ainult inimesega, kelle vastu sa päriselt huvi tunned. Kui pole huvi, siirast põnevust, siis pole ka suhet.
«Naistejutud». Heidi Ruul ja Dagmar Lamp kargasid üheskoos Kristinka kallale ja tegid tema argumendid pihuks ja põrmuks. Kuula ja ela kaasa!
«Naistejutud». Heidi Ruul ja Dagmar Lamp kargasid üheskoos Kristinka kallale ja tegid tema argumendid pihuks ja põrmuks. Kuula ja ela kaasa! Foto: Dagmar Lamp

Daki toob välja huvitava tähelepaneku: «Kõige huvitavamad, naljakamad ja ägedamad inimesed on need, kes on paksud ja koledad. See on hästi loogiline – nad on pidanud ülekompenseerima oma ilusa välimuse puudust. Muidu lihtsalt ei viitsi keegi nendega suhelda. Ilusate inimestega hängitakse ka siis, kui nad on lollid kui lauajalad! See on ka teaduslikult tõestatud, et on olemas ilusa eelarvamused.»

«Naistejuttude» kaunitar Heidi kinnitab aga, et tema ei tunne, et oleks välimuse arvelt kunagi midagi elus niisama saanud.

Kuula ka seda: Et ellu jääda ja mõistust säilitada

«Kogu suhtluse mõte on kombata, kas sina meeldid mulle ja kas mina meeldin sulle,» õpetab Dagmar. «Mul oli esmadeit hiljuti ja enne seda ütles noormees: «Mul on nii suur pabin sees, et kas ma ikka meeldin sulle!» Tegelikult ei peaks mõtlema niimoodi. Peaks mõtlema, et see on huvitav võimalus vaadata, kas tema meeldib mulle.»

«Naistejutud». Dagmar Lamp õpetab, kuidas tuleks deitidel käituda.
«Naistejutud». Dagmar Lamp õpetab, kuidas tuleks deitidel käituda. Foto: Dagmar Lamp

Heidi paljastab, et ta on avastanud enda talendi väikeste skandaalide korraldamisel. Kuidas see siis käib? «Pead lihtsalt mingist väiksest, mõttetust asjast kinni hakkama ja siis täiega järama hakkama selle kallal. Ja see raputab korraks. Siis kõik kivid langevad enam-vähem õige koha peale. Aga kui sa seda õiget asja ei järanud, siis kõik ei pruugi päris õige koha peale kukkuda.»

Kuidas lõppeb hea miniskandaalikene? «Hea skandaalikene lõppeb kaisus veiniklaasiga,» teatab Heidi ja sinna teema jääbki. «Ma tean küll, mida sa edasi ootad. Seda ei tule!»

«Ei ole hea mõte siduda tülisid seksiga,» lisab Dagmar tuliselt.

«Aga nad on ju seotud ometi?» poetab Kristinka.

«Ei ole!» hüüavad Dagmar ja Heidi kooris. See on vist «Naistejuttude» ajaloo kõige tulisem kord stuudios, kus nad Kristinkaga nõus ei ole. Aga see kõik on alles eelmäng.

«Tüli võib olla siis seksiga seotud, kui seksis midagi väga-väga nihu läheb ja üksteist ei kuulata, aga muidu ma ei tea...» arvab Heidi. «See ei ole ju see davai, lepime ära, oo jee, auhind!» Dagmar ja Heidi on ühel meelel Kristinka vastu ja järavad teda täie rauaga.

Kuula ka seda! Psühhoterapeut: «Eestlased teesklevad suhetes! See on standard.» Miks?

«Naistejutud». Heidi Ruul teab, miks mõnel mehel naist ei ole. «Aga võibolla sa elad emaga koos?»
«Naistejutud». Heidi Ruul teab, miks mõnel mehel naist ei ole. «Aga võibolla sa elad emaga koos?» Foto: Dagmar Lamp

Võtame asja kokku. Peamised põhjused, miks mehel pole naist, on väga lihtsad: 

  • Puudulik suhtlemisoskus. Mehed, suhtlemine on õpitav! Kui sa soovid suhet, aga ei oska suhelda ja keeldud ennast selles arendamast, on olukord sama, kui sa soovid saada kõhtu täis, õppimata lusikat kasutama. «Kuna vestlusoksustega mehi on nii vähe, siis on nad kõik totaalsed naistemagnetid. Selle tasub ära õppida!»
  • Puudulikud oskused puudutuste keeles. Kontakti õnnestumiseks tuleb valida õige intensiivsus – mitte liiga agressiivne ja mitte liiga lõtv! «Võta alustuseks käest kinni,» soovitab Heidi.
  • Puudub tasakaalukus. Naised ei soovi enda kõrvale ebakindlat, ebastabiilset, vibreerivat ja närvilist meest. «Pole midagi ebaseksikamat kui mees, kes täna mõtleb nii ja homme naa, kes ei ole oma sõna taga.» Unistuste mees on tasakaalukas, enesekindel ja stabiilne ning püsib oma jalgadel ilusti püsti. Tee enesekindluseni on väga lihtne – see käib iseenda tundmaõppimise kaudu. Saa endaga tuttavaks, kasva ja arene inimesena, ning stabiilsus tuleb sellega iseenesest kaasa. Selleks ei ole ühelgi mehel vaja kaaslast, iseenda emotsioonide ja eesmärkidega tuttavaks saamist võib alustada kohe.
  • Ja siis veel paljud tüütud pisiasjad. Näiteks sa elad emaga koos. Käitud nagu mats. Aga raha – see pole kahjuks peamine. Naised pole ainult raha peal väljas. Inimesed otsivad armastust.
«Naistejutud». Kristina Herodes, Heidi Ruul ja
«Naistejutud». Kristina Herodes, Heidi Ruul ja Foto: Dagmar Lamp

Saade sai sel korral nagu «kurjade naiste kisakoda», aga loodame siiski, et see pani mõtte liikuma. Aitäh kuulamast ja «Naistejuttude» uus osa tuleb juba järgmisel laupäeval kell 11.

SULLE MEELDIS? Kõik 232 osa «Naistejutte» saad tasuta järele kuulata siit!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles