NAISTEJUTUD ⟩ Epp Kärsin: «See on tõeline imevahend, mis avab sinu seksuaalsuse, enesekindluse ja julguse!» (1)

Copy
Epp Kärsin.
Epp Kärsin. Foto: Sander Ilvest
  • Mille peale Eesti naised ütlevad: «Mõttetu seks!»
  • Miks Eesti mehed elavad nii vähe aastaid tervena?
  • Anname maagilise valemi, mille kaudu iseennast ja seksi armastama õppida

Armsad Naistejuttude kuulajad - olete ära teeninud ühe kingituse. Koos on täitunud 230. osa! Selles saates on külas Eesti kõige armastatum seksikoolitaja Epp Kärsin. Seekordne Naistejuttude osa on niisiis mitu head asja ühes - kõrvamõnu, meelelahutus ja audiokoolitus. See Naistejuttude episood vajab vanemlikku selgitust. Saatejuht Kristina Herodes.

Jagame teiega siiralt ja kirega hea seksi saladusi. Isegi luitunud suhteid on võimalik särama lüüa ja tuua sinna tagasi särtsu magamistoas. «Statistika ütleb, et keskmise vahekorra pikkus on 5,4 minutit. Ka seksimist peab õppima,» teab Epp Kärsin. «Seks saab aastatega aina paremaks minna - lage ees ei ole!»

Räägime, mis on kolm põhilist võtit õnnelikus suhtes. Mida saab teha naine, et kogeda võimsamaid naudinguid? Mida saab teha mees, et kauem kesta ja ägedamaid elamusi kogeda? Millega naised voodis ei lepi? Mida mehed naistele salajas, aga väga harva oma naise kuuldes, ette heidavad?

Naistejutud. Stuudios on seksikas kogemuskoolitaja Epp Kärsin
Naistejutud. Stuudios on seksikas kogemuskoolitaja Epp Kärsin Foto: Kristina Herodes

Kohe saate alguses avastasime, et mikrofonijuhe juba teab, millest juttu tuleb ja on sobiva kujundi usinasti lauale moodustanud. 

Mis on hea seksi võti? «Hästi lihtne,» vastab Epp. «Selleks, et me kogeksime elus head seksi on number üks asi - nii mees kui naine peavad tundma oma keha. Ja magamistoa kuldreegel on see, et ära eelda mitte ühtegi asja, vaid räägi. Ütle hästi siiralt ja ausalt, mida sina soovid ja küsi sama oma partneri käest.»

Kuula ka seda: Petmine: «Sealsamas köögis ma teda võtsin ja meil oli tohutult hea seks pärast kõike draamat»

Paljud usuvad, et seksuaalne säde kipub paarisuhtes aastatega tuhmuma, see käibki alguse põnevuse juurde. Kuid Epp kinnitab, et see ei pea sugugi nii olema. «Alles üleeile oli mul koolitusel üks naisterahvas, kes oli 27 aastat abielus olnud ja julgustas teisi naisi: «Rääkige, olge avameelsed, üllatage teinetest, ärge muutuge mugavateks ja just see annabki meie elule vürtsi.» Tema ütles, et tema seks on aastatega ainult paremaks läinud. Et see kirg oma partneri suhtes ei ole mitte kuskile kadunud!» Epp Kärsin ei karda välja öelda, et temale endale metsikult seks meeldib ja just see on põhjus, miks ta oma teadmisi kogemuskoolitajana kirglikult jagab. Teda ei heiduta, et seksist rääkida julgevatele naistele isegi tänases võrdõiguslikus maailmas veel aeg-ajalt viltu vaadatakse.

Kristinka külaline selles saates on võrratu, vitaalne ja naiselik Epp Kärsin. Loodame, Naistejuttude 230. saade on silmi avav ja inspireeriv ning teeb meie kallite kuulajate seksi sama palju paremaks nagu Epu koolitus.
Kristinka külaline selles saates on võrratu, vitaalne ja naiselik Epp Kärsin. Loodame, Naistejuttude 230. saade on silmi avav ja inspireeriv ning teeb meie kallite kuulajate seksi sama palju paremaks nagu Epu koolitus. Foto: Kristina Herodes

Epp Kärsin avaldab ootamatu fakti: paljude naiste jaoks muutub seks rahuldust pakkuvaks alles peale 40. eluaastat. Miks? «Nad enam ei lepi sellega, et on lihtsalt mingisugune toiming, aga nemad ei saa sellest ise midagi! Kui kasvab julgus rohkem iseennast väljendada, siis me hakkame tegelikult saama seda, mida me soovime.»

Loe ka seda: Õudne elu ideaalse naisega 

Statistika ütleb, et ligikaudu 80% naistest teeskleb orgasmi. Nad teevad seda, sest ei taha mehe ego haavata. «Üks naine ütleb, et kodurahu huvides ta keerab lihtsalt tagumiku ette,» toob koolitaja hirmutava näite otse elust.

Naudingute koolitaja Epp Kärsin jagab selles saates kõigi kuulajatega hea seksi saladusi.
Naudingute koolitaja Epp Kärsin jagab selles saates kõigi kuulajatega hea seksi saladusi. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kuid igal inimesel on täielik õigus kogeda võimsaid naudinguid ning mitte keegi ei peaks hirmu, tabude, terviseprobleemide  või teadmatuse tõttu leppima viletsa seksiga.  «Kui palju erinevaid orgasem on meestel, kui palju erinevaid orgasme on naistel,» loetleb Kärsin tuliselt. «Orgasm ja ejakulatsioon on kaks täiesti erinevat asja, mida mees kogeda võib!»

Epp toob valehäbita esile tõsise probleemi, miks väga paljud naised voodis kunagi naudinguteni ei jõua - see on mehe enneaegne seemnepurse. See on piinlik teema, kuid tegelikult täiesti ravitav! Esiteks tasub oma tervise seisukord üle vaadata, sest nii erektsioonihäired kui enneaegne seemnepurse võivad olla tingitud meditsiinilsest murest, näiteks võib mehel olla probleeme eesnäärmega. Kuid hoopis sagedamini otsest põhjust polegi - mehel puudub lihtsalt veel oma keha tunnetus, mida on hõlpsasti võimalik arendada. «Ühe-minuti-mehest on täiesti võimalik teha mees, kes kestab voodis kakskümmend minutit, poolt tundi, tund aega!»

Kuula ka seda: «Seisin lühikeses kleidis bordelli trepil, selja taga silt «Happy hour»...»»

Epp avaldab saates suure saladuse, mis mõjub nagu imerohi, aga on igaühele kättesaadav! Ei midagi keerulist, aga nii-nii mõjuv! Kuula, saad teada mis see on.
Epp avaldab saates suure saladuse, mis mõjub nagu imerohi, aga on igaühele kättesaadav! Ei midagi keerulist, aga nii-nii mõjuv! Kuula, saad teada mis see on. Foto: Kristina Herodes

Miks mõni naine on voodis halb? Enamasti jääb asi enesekindluse taha - mehi solvab kui naine põeb ja häbeneb oma keha. Mees on ta ometi välja valinud, tema silmis on see naine imeline. Naistel tasub seda teada - ilu tuleb igas mõõdus. Teine patt on passiivsus. Kui naine ei väljenda, mida ta soovib, kust siis mees teab, kuidas teda õnnelikuks teha?

Miks mõni mees on voodis halb? Epul on sellele ootamatu vastus: «Kehva seksi ei ole olemas! Sa teed ise kõik selleks ja sa saad ikka nagunii selle, mida sa soovid. Kui mõni mees ei oska, siis tal puuduvad teadmised ja kogemused.» Kuid leidub ka ennast täis isandaid, kes ise ennast Härra Täiuslikuks peavad, ainult naised on teist meelt.

Epp teab naist, kes magas mehega, kes kiitles endal olevat olnud üle 600 partneri. Tal tekkis sportlik huvi. Peale seksi oli mees iseennast imetlevalt küsinud: «No räägi, kuidas oli.»

Ja naine vastas: «Ma ütlen ausalt, see oli kõige mõttetum seks üldse!»

Mees oli rabatud: «Mis mõttes? Kõik teised on öelnud, et ma olen üliäge, ülihea, parim!»

Naine ütles: «Kahju küll, aga ma arvan, et ma olen esimene, kes on sinu vastu aus.»

Mehed, kes eneseimetluse paistele peesitama jäävad võivad küll olla saanud looduselt kena välimuse või uhkemad kabariidid, aga kui sa ei oska kaaslast lugeda ega viitsi voodis mitte midagi teha, pole sellest mingit kasu. Kuid sama kehtib naiste puhul - lopsakast rinnast ega pikkadest jalgadest pole voodis absoluutselt mitte midagi kasu. Loevad hoopis... hellad käed.

Naistejuttudes räägib Epp Kärsin veel paljugi põnevat. Saad teada: Mis on õnneliku suhte kolm saladust? Mida ootavad oma kallimalt naine ja mida mees? Mida me saame ise teha, et oma voodirõõme kirkamaks muuta? Kas mehe kohus on olla naise jaoks «orgasmitootja»? Kuidas mehega rääkida ilma meest närvi ajamata? Mida naised ja mehed kõige rohkem vajavad ja kas me olemegi nii erinevad...

Viimases saates kõditasid kuulajate kõrvu Eesti kõige armastatum seksuaalsete naudingute kogemuskoolitaja Epp Kärsin ja saatejuht Kristina Herodes.
Viimases saates kõditasid kuulajate kõrvu Eesti kõige armastatum seksuaalsete naudingute kogemuskoolitaja Epp Kärsin ja saatejuht Kristina Herodes. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kui Sulle meeldis, siis leiad kõik Naistejuttude varasemad osad siit! 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles