2 lihtsat nippi, kuidas hommikul rõõmsa ja puhanuna ärgata

Naine
Copy
Kui ka sina soovid hommikul puhanumalt ärgata, siis proovi neid kaht soovitust!
Kui ka sina soovid hommikul puhanumalt ärgata, siis proovi neid kaht soovitust! Foto: Pexels

Inimene veedab kolmandiku oma elust magades ning uni on organismi toimimisele ääretult oluline. Ometi ärkavad paljud inimesed väsinult ja pahuralt. Kuidas oma unekvaliteeti tõsta ning mõnusa enesetundega üles ärgata?

Paljud inimesed soovitavad juua kohe hommikul esimese asjana vett. Kuigi see on kasulik, siis ei muuda see ometi enesetunnet, millega üles ärkad. Selleks, et juba silmi avades end paremini tunda, tasub lisaks hommikusele klaasile juua ära suur klaas vett ka vahetult enne voodisse/magama minekut. Kuigi esialgu võid selle kiirelt välja pissida, siis korrates õhtust veejoomist paari nädala vältel saab kehale uus rutiin selgeks.

Niiviisi toimides ei ärka sa hommikul kuivava suu ning veepuuduses vaevleva kehaga ning enesetunne on juba märgatavalt parem. Ent milline on teine samm, mis toob kaasa veelgi parema enesetunde ning ööune? Lisa oma õhtusesse veeklaasi umbes 400 milligrammi magneesiumglütsinaati.

Magneesium on väga oluline mineraal, mida inimene toiduga sageli piisavalt ei saa, ent mis vastutab organismis näiteks närvisüsteemi ning ka teiste väga paljude oluliste protsesside sujuva kulgemise eest. Muu hulgas seostatakse magneesiumipuudust ka kõrgenenud magusaisuga. Umbes nädala jooksul pärast magneesiumi lisamist oma õhtusesse rutiini hakkad märkama, kuidas une kvaliteet on paranenud ning sa ärkad puhanumalt!

@usamedical #stitch with @itsallamindset simple bedtime hacks #wellness #selflove #mindset #mentalhealth #bedtime #sleephack ♬ original sound - Jake Crossman
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles