NAISTEJUTUD ⟩ «Kui peale kireööd paistis mõni sinisem koht, siis olin kohutavalt õnnelik. See oli ju märk...»

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Foto: Erakogu
  • Kas kere peale saada on halb või hea?
  • Kas kirgliku öö jälgi võib järgmisel hommikul kehalt lugeda?
  • Erakordselt intiimses saates räägime valu ja naudingu keerukast vahekorrast

Selles seksikas saates räägime voodirõõmudest, mis päris kindlasti kõigile ei meeldi. Miks valust võib lausa sõltuvus tekkida? Miks Heidile meeldib kui peale kirglikku ööd on sinikad kehal? Kuidas haiget saamine võib mõjuda sama vabastavalt nagu psühholoogi juures käimine? Mis asi on magus valu, mis võib erutuse mitu kraadi teravamaks keerata? Kuid selles ohtlikus maailmas on ka riskid ning piirid, millest oleks tark mitte üle astuda. Kui Sinu närvikava on piisavalt tugev, siis tule meiega, lõdvestu ja kuula. Erakordselt intiimses saates avab oma salakirgi Heidi Ruul. Saatejuht Kristina Herodes.

Kristinka ja Heidi võtavad ette nii intiimse ja erutava teema, et saatejuhil lähevad juba teises lauses sõnad sõlme... Aga võtame end kokku ja räägime asjadest, millest me siiani rääkida pole suutnud. Mõni teema on lihtsalt nii sügaval kapi põhjas...

Naistejutud. Heidi Ruul ja Kristina Herodes
Naistejutud. Heidi Ruul ja Kristina Herodes Foto: Erakogu

«Kui peale kireööd peegli ette sattusin ja kusagil paistis mõni sinisem koht, siis ma olin kohutavalt õnnelik,» pihib Heidi. «Sellepärast, et see oli ju märk, mis tuletas meelde, et üliäge öö oli!»

Mõne inimese jaoks asuvad valu ja nauding hoopis eri planeetidel, aga mõne jaoks on piir nende vahel üsna hägune. Kui vürtsikaid ja erineva tooniga seiklusi oma magamistuppa tuua on iga inimese puhul erinev. Mis sobib ühele ei sobi teisele, aga proovida on ometi põnev...

Loe ka seda: Karmid, kurjad, karvased - kes nad tegelikult on?

«Mehel võib käivituda ürginstinkt,» kirjeldab Kristina. «Ta läheb nii käima, et ei saa enam pidama ja ei suuda enam peatuda ka siis kui naine ülteb: «Ära tee! Ei! Stopp!» Mehed vahel ei märka neid piire, sõidavad üle ja siis ongi need hinge- ja füüsilised traumad taga.»

Kristinka Hard Rock Laagris
Kristinka Hard Rock Laagris Foto: Erakogu

Kuula ka seda: Miks seks vägivaldses suhtes hea tundub?

Heidi meenutab vahekorda, mis lõppes lausa verejooksuga. «No oli jah valus, ja siis,» räägib Heidi. «Ma kunagi ei ütle ega karju stopp ainult sellepärast, et valus on. Aga sel korral ma ehmatasin küll ikka tõsiselt ära. Ma reaalselt lihtsalt jooksin verd! Mõtlesin, et nii-nii, nüüd on kiirabisse minek...»

Kuula saadet, saad teada, mis edasi sai ja kuulda meie kõige hämaramaid kogemusi.

Heidi Ruul ja Kristina Herodes, Naistejutud
Heidi Ruul ja Kristina Herodes, Naistejutud Foto: Konstantin Sednev

Kuula ja vaata ka seda: Salanipid, kuidas panna mees endasse armuma

Kuula ka seda: Praakmees - kes see selline on ja miks naised taa maha jätavad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles