Uus: Sireen, Beself, Moshi

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Ligema

Mida uut on avastada meie ilu- ja moekaupade maastikul? Arter tutvustab kolme uut moodsat ja nooruslikku brändi. 

Sireenidele

Vintage-riiete vaimustus kogub tuure: moekunstnik Liisi Eesmaa ja näitlejanna Elina Pähklimäe eestvedamisel ärkas Tallinna vanalinnas elule väike vintage-salong Sireen Vintage, kust leiab originaalseid rõivaid 1930–80nda­test. Kahe «sireeni» salong keskendub kleitidele, eesmärgiga naiselikkus maa peale tagasi tuua.

Üle ilma kokku otsitud valikust võib leida nii rariteetse kleidi presidendi vastuvõtule kui ka argise riide praegu nii moekatest 60ndatest. Hetke kleidistaarideks on pärlitega tikitud õhtukleidid ja Mad Meni sarja stiilis kleidi-mantli komplektid 1950–60ndatest. Salong on lahti vaid neljapäeviti, infot leiab Facebookist.

Veel üks oma märk

Bastioni poodide reklaamikirja kõrvale on ilmunud sõna Beself. Saage tuttavaks: see on Bastioni noorem õde, mis ajab ekstravagantsemat ja trendikamat joont. Esinduslik ja moeteadlik, iseloomustavad disainerid naist, keda nad märgi kandjana ette kujutavad.

Valikus on julgema lõikega kontorikostüüme, värvikaid kokteilikleite, põneva disainiga pluuse, toppe jm. Kevadeks lubatakse muu hulgas palju puhtaid värve ja musta-valge kooslust segatuna neutraalsete toonidega.

Lusti kodumaistest potsikutest

Mis on Moshi? Kes veel ei tea, siis tähistab see nimetus omamaist looduslikku kosmeetikasarja, mis juba üle aasta siin südameid vallutanud. Põhiliselt on valikus näo- ja kehaõlid, suhkruga kehakoorijad, seebid. Moshi ei sisalda sünteetilisi aineid ega värvilisi pilte, ütlevad tegijad.

Kuid sisaldab eneseirooniat ja seksikust, tekitab emotsioone ja on soodne. Osa toorainest, nt astelpaju-, saialille- ja kummeliõli, aga ka mesilasvaha on pärit Eestist. Kõige kõrgem hind jääb üheksa euro kanti.

Juba on jõudnud hitiks tõusta mangoga kehakoorimissegu «Homsest hakkan», talvel on popp huulepalsam «Liiga ilus». Nende üks trumpe ongi vaimukus – no kui ikka purgikesele on kirjutatud «elu on lill», «salapärane mees» või «metsik seiklus», ei suuda ju sellele vastu panna. Vt ka kodulehte moshi.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles