Võitle Himaalaja soolalambiga unetuse ja stressi vastu

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Himaalaja soolalamp
Himaalaja soolalamp Foto: Shutterstock

Kas kannatad kiire eluviisi tõttu väsimuse ja stressi all? Või sul on probleeme magamisega? Kui jah, siis just Himaalaja soolalamp võib sind aidata.

Himaalaja soolalampe kirjeldatakse kui looduslikke õhupuhastajaid. On kindlaks tehtud, et soolalambid aitavad stressi vähendada ning soodustavat paremat und.

Stressist lahti vaid ühe nupuvajutusega.

Sisselülitamisel soojendab pirn kivisoola kristalle, mis vabastab omakorda soolaioone. Soolaioonid parandavad und ja verevarustust ning tõstavad serotoniini taset ajus.

Ehkki soolalampide mõju tõestavaid teaduslikke uuringuid on tehtud küllaltki vähe, usuvad paljud inimesed, et nad loovad rahustava ja lõõgastava efekti, mis võivad tõsta energia taset ja jõudlust.

Looduslik abistaja

100% puhtast ja autentsest naturaalsest Himaalaja soolast valmistatud kõrgekvaliteedilise lambi suurus ja värv on ainulaadne. Lambi värvivarjundid varieeruvad kahvatu, tumeroosa ja oranžikas punase vahel.

Täielik hitt välismaa turgudel

Soolalambid on saanud välismaa turgudel täielikuks hitiks. Amazon.com portaalis on Himaalaja soolalambid saanud ohtralt tagasisidet ning saavutanud kvaliteedi suhtes 4,7 tärni viiest. Neid on arvustatud rohkem kui 1400 viietärni arvustusega.

Ühe ostja tagasiside: «Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe. Vastupidava ehitusega ning küllaltki raske. Tekitab tuppa sooja valguse. Soovitan seda kasutada enne magamaminekut õhtuti. Soolalambi kasutamine muudab mu tuju alati paremaks ning tunnen end väga lõõgastunult.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles