Eduka naise hommikurutiin: 7 lihtsat asja, mida juba homme teha

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Kui ka sina kipud hommikuti kiirustades toas ringi jooksma, peaksid oma päeva algust paremini planeerima. Siin on seitse lihtsat asja, mida edukad naised armastavad hommikuti teha. 

1. Nad ei lükka äratust edasi

Jah, viis minutit lisaund võib tunduda äärmiselt ahvatlevana, aga ei tule sulle tegelikult kasuks. Äratust edasi lükates häirid oma unerütmi ja võid sellepärast ennast kogu päeva jooksul uimasena tunda. 

2. Nad söövad hommikusööki

Hommikusöök on päeva alguse oluline osa, sest paneb su aju tööle ja aitab päevale vastu astuda. Ükskõik kui kiire sul ka poleks, hommikusööki ei tohiks vahele jätta. 

3. Nad mõtlevad päeva tegevused läbi

Hommikul on hea enda jaoks kirja panna olulisemad asjad, mis päeva jooksul peavad tehtud saama. Nimekiri aitab sul püsida lainel ja ei lase tähtsaid asju unustada. 

4. Nad on positiivsed

Edukad naised leiavad ka kõige tüütumas päevas midagi head, mida oodata ja mis annab motivatsiooni päevale vastu minna. 

5. Nad loevad uudiseid

See ei tähenda, et nad reageerivad igale piiksule, mida nende telefon teeb, aga tähtsamate päevakajaliste uudistega tasub ennast kursis hoida. 

6. Nad ei unusta vee joomist

Jah, sa tead seda juba niigi, aga kui sa ei joo piisavalt vett, võid kannatada peavalude ja uimasuse käes ja seda sa ju ei taha?

7. Nad teevad midagi, mis valmistab neile rõõmu

Edukatel naistel on hommikurutiinis hetk iseeendale - olgu see siis kohvi kõrvale raamatu lugemine või inspireerivate piltide vaatamine. Nii on päevale palju rõõmsam vastu minna, kirjutab The Everygirl. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles