Loore Linnu elu mängureeglid. Asjade salajane vägi ehk Kuidas koristamine võib aidata suitsetamist maha jätta või kaalu kaotada

, kogemusnõustaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kas teadsid, et sind ümbritsev asine maailm ei ole pelgalt see, mis pealt paistab, vaid midagi enamat? Kindlasti teadsid, et on olemas nähtamatu maailm, milles liiguvad jõud, mida ei ole näha, aga mida võib tunda. Kindlasti on igaüks kogenud, et mõnes kohas on raske olla, mõnes paigas aga tundub olemine kerge ja mõnus?

Sama on ka inimestega – mõnega koos olles tunned, et väsid ruttu ja muutud kurvaks, mõnega on kerge ja hea. Loodetavasti oskad oma ellu valida pigem viimaseid ja hoida end kurnavatest suhetest.

Asjad (nagu ka inimesed) sinu elus mõjutavad sind kogu aeg. Just see nähtamatu osa, usu või ära usu. Sellepärast tasub siiski veidi tähelepanu pöörata sellele, missugune asine maailm sind ümbritseb, millega kokku puutud. Sa saad ise muuta paljutki oma elus, muutes reaalselt keskkonda, milles viibid kõige sagedamini, näiteks kodu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles