SÕBRANNA NÄDALAHOROSKOOP: armuasjad tekitavad sel nädalal ärevust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida lubab kuuvahetus sinu tähemärgile? Siin on Sõbranna nädalahoroskoop perioodiks 27. oktoober – 2. november.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Küllap on tähelepanu raha- ja äriasjadel. Mõte liigub kiirelt ja vilkalt, pähe võib turgatada ideid, mis tunduvad lausa geniaalsed. Üksinda tegutsedes on aga suur oht liigselt kiirustades ja rabistades teha käike, millega kaasneb suur risk. Aruta asju usaldusväärse äripartneriga, küsi nõu juristilt – siis asjad edenevad.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Veenuse ja Uraani vastasseis muudab sind rahutuks. Sulle nii loomuomane stabiilsus ja järjekindlus oleks justkui kuhugi kadunud – rutiin tundub kuidagi eriti tüütu, tahaksid selle eest põgeneda. Hing ihkab vaheldust ja põnevust, eriti avaldub see suhete vallas. Võimalik on ootamatu armumine.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Mõttetööd tegevad Kaksikud on praegu eriti kiires sõiduvees. Pole probleemi, mida sa terava mõistuse ning paindliku mõtlemise abil lahendada ei suudaks! On väga hea aeg õppimiseks ja õpetamiseks ning oma teadmiste rakendamiseks tööpõllul. Õnnestub ennast ja oma tegemisi reklaamida, uusi inimesi kaasata.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nädal sobib vaimsete hobidega tegelemiseks, kirjatöö tegemiseks ning uute teadmiste omandamiseks ja kinnistamiseks. Tähtis on, et see, mida sa teed, sulle ka lõbu pakuks – sel juhul tegutsed suure õhinaga. Võid leida võimaluse hobide kaudu raha teenimiseks. Armuasjus võib olukord ebastabiilne olla.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Proovi isiklikud ja töised suhted lahus hoida. Pinged, mis avalduvad töises suhtluses vastassooga, kanduvad üle kodusesse ellu. Kipud kergesti kannatust kaotama. On hea aeg kodus uuenduste tegemiseks, aga ka kinnisvaratehinguteks. Kui sul on kavas midagi müüa, siis pane sel nädalal kuulutused veebi üles!

Neitsi

23. august – 22. september

Infokanalid on valla! Hoia vaid silmad ja kõrvad lahti, käi seltskonnas, kus liiguvad sinu jaoks vajalikud inimesed ning see teave, mida sul edasiliikumiseks vaja on, jõuab kindlasti sinuni. Kui vajad abi või head professionaalset nõuannet, siis ole julge õigete inimestega ühendust võtma ja küsimusi esitama.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ärivaist on praegu eriliselt hea. Oskad märgata võimalusi raha teenimiseks, oled mõneski mõttes konkurentidest sammu võrra ees. Sul on teadmisi, mida teistel napib, kasuta neid nüüd julgelt! Mõistus on lahti, tekib häid ja samas hõlpsasti ellu viidavaid ideid. Ära looda teistele inimestele, usalda ennekõike iseennast.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Armuasjad võivad ärevust tekitada. Oled heitliku meelega ja partneri käitumist on raske mõista. Ära võta suhete vallas tähtsaid otsuseid vastu, keskendu parem sellele, et õppida ja ennast arendada. Merkuuri ja Jupiteri ühenduse toel on eriliselt hea aeg selleks, et reisida piiri taha uusi teadmisi ammutama.

Ambur

22. november – 21. detsember

Uusi asju pole mõtet alustada enne, kui vanad otsad on kokku sõlmitud. Ehkki võid tunda suurt vajadust tööasjus ümberkorraldusi teha või koostööpartnereid vahetada, heida enne konkreetsete sammude tegemist pilk minevikku. Varem saadud teadmised ja kogemused on suureks abiks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Soodne aeg koostöö tegemiseks, koosolekute korraldamiseks ning ühistegevuste plaanimiseks. Mõttevahetuste käigus sünnivad parimad plaanid, teistega koos leiad viisi oma ideede parimaks realiseerimiseks. Suhete vallas võib ette tulla ootamatusi. Pole välistatud, et keegi vanadest sõpradest armastust avaldab.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Anna nüüd tööle täiega takka! On soodne aeg selleks, et oluliste isikutega läbirääkimisi pidada ning ülemustele oma tublidusega silma jääda. Kui sul on häid mõtteid, kuidas tööd efektiivsemaks muuta, või ideid, mida tahaksid ellu viia, võta need teemad nüüd jutuks. Ent ära ürita isiklike võlude abil töist edu saavutada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Väga hea nädal reisimiseks. Silmaringi avardades õpid palju ning võid tutvuda inimestega, kelle mõttemaailma avastamine sulle väga olulisi teadmisi juurde annab. Ehk on võimalik ka uusi koostöö- või sõprussuhteid arendada. Infot jõuab sinuni hästi palju, tähtis on endale oluline välja valida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles