Punase vaiba vormi saladused: 5 kuulsust jagavad lihtsaid nippe

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox
Megan Fox Foto: HANNIBAL HANSCHKE / REUTERS

Kuulsuste vormi saavutamiseks ei ole tingimata vaja eratreenerit ega personaalset kokka. Alustamiseks piisab tahtejõust.

Foto: Jean-Marc Haedrich/SIPA / Jean-Marc Haedrich/SIPA

Vormis püsimiseks eelistab näitlejanna Cate Blanchett teha joogat. «Mul on tunne, et see on lausa loodud näitlejate kehade jaoks,» räägib staar. Enne võtetele minekut, võtab Blanchett vähemalt mõned minutid aega, et ennast sirutada enne kui kaamerad käima pannakse, kirjutab Best Life.

Foto: HANNIBAL HANSCHKE / REUTERS

Megan Fox toitub range režiimi järgi ja väldib süsivesikuid igasugusel kujul. Tegelikult tasub meeles pidada, et kõik süsivesikud pole sugugi kahjulikud, vaid on hoopis organismile vajalikud. Megan armastab süüa munavalgeid ja snäkiks mandleid ning Edamame ube. Tema lemmik smuuti koosneb marjadest, chai-pulbrist, proteiinipulbrist ja mandlipiimast. 

Foto: Willy Sanjuan / AP

Heidi Klum hindab üle kõige iluund ja üritab magada öösel vähemalt kümme tundi. «Ma lähen enamasti magama siis, kui lapsedki,» on supermodell öelnud.

Foto: Riccardo Giordano / IPA / PA Images

Modell Gigi Hadid eelistab küll tervislikku toitumist, süües palju tofut ja juues rohelisi smuutisid, kuid lubab endale ühel päeval nädalas patustamist, et «jääda mõistuse juurde». Ja mida modell patupäeval sööb? Juustuburgerit ja friikartuleid.

Foto: MIGUEL MEDINA / AFP

Modell Kendall Jenner tunnistab, et kuigi ta väga armastab pastat, röövib selle söömine kahjuks energiat. Pasta asemel üritab ta panustada tervislikule hommikusöögile, süües muna, avokaadot ja kaerahelbeid, mis täidavad kõhtu ja annavad energiat kogu päeva jooksul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles