Sodiaagi saladused: need 3 tähemärki kogevad parimat septembrikuud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Just nende kolme tähemärgi jaoks liiguvad asjad septembrikuus õiges suunas.

Sõnn

Kas tunned end loomingulisemana kui tavaliselt? Märkad kõikjal luulet? Võib-olla paistavad värvid tavapärasest erksamatena? Just nüüd on päike sisenemas sinu viiendasse majja, mis on tulvil rahulolu ja rõõmu, tõstes esile su kunstilised anded, soovi meelelahutusele ja mänguliselt seksika suhtumise. Ja see pole veel kõik! Merkuuri sisenemine viiendasse majja kindlustab sinu talendile hea tulevikupotentsiaali. September on suurepärane kuu, et teha põnevaid plaane, olla spontaanne ja võtta vastu kõik võimalused, mis elu su teele toob. Proovi olla avatud kõigele, mis on lõbus. Sel kuul oled sa kunstnik ja sinu meediumiks on kõik, mis sulle vähegi meeldib.

Neitsi

September on kuu, mil sinu päike pöördub tagasi koju, nii et käes on aeg nautida kogu enesekindlust ja võimsust otse allikast, mis inspireerib sind olema parem inimene kui eales varem. Sa vaatad tagasi kõigele möödunule ja näed, kui kaugele oled tulnud ja sul on igati põhjust enda üle uhke olla. September on ka parim aeg teha plaane tulevikuks, vaadata üle kõik, mida oled teinud ja teha muutusi, et saada veel paremaks. Praegu ei tohi sa alahinnata, kui palju võimu sul tegelikult on ja hetkel pole aega väikselt unistamiseks. Sinu potentsiaal ulatub kaugele. Sul on uskumatult intelligentne ja loogiline mõtlemine, mis aitab sul jagu saada kõigist pusledest, mis elu su teele toob. Sul on võimalus saada, kelleks iganes sa tahad, ja just praegu on selleks parim aeg, soovitab EliteDaily.
 

Kaalud

Sa veedad esimese poole kuust valmistudes päikese tagasi pöördumiseks sinu vaimsuse majja, muutes septembri enda jaoks mõtisklevaks ja kujutlusvõimet täis kuuks. Samaaegselt on sind juhtiv planeet Veenus Kaalude tähtkujus, aidates sul ligi tõmmata positiivseid mõjusid, romantikat, armastust ja sõprust. Võta endasse kõik hea, mis sa saad, sest kui päike jõuab Kaaludesse, algab sinu võimu ja enesekindluse periood. Vahepealsel ajal naudi ennast täiel rinnal. Avasta maailma oma esteetilisest ja harmoonilisest vaatenurgast. Leia sisemine rahu läbi meditatsiooni ja lae oma eredat ning valgusküllast hinge üksiolekuga. Just praegu, tahab kogu maailm sinuga tuttavaks saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles