Tunne ennast instagrami uue vidina abil staarina

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tähelepanelikud Instagrami kasutajad on kindlasti märganud, et juba paar nädalat on rakenduses laineid löönud uus küsimuste esitamise võimalus. Uuendusele pääseb ligi Instagrami story-funktsiooni alt ja nutikas lahendus võimaldab esitada oma jälgijaskonnale küsimusi ning ka ise teiste omadele vastata. Kui tunned, et ei taha enda kohta viktoriini läbi viia, küsi hoopis soovitusi.

Instagrami uus vidin annab hea võimaluse sotsiaalmeedia kõikvõimsus enda kasuks tööle panna. Oled parasjagu seiklemas Lõuna-Eesti künklikul maastikul ja otsid, kus pakutakse parimat taimetoitu? Või sõidad ringi mööda Ida-Virumaad ja tahad teada, milline spaa pakub parimat elamust?

Kasuta võimalust ja küsi oma jälgijaskonnalt. Võid pärast vastuseid ka teistega jagada, nii saavad kõik headest soovitustest osa.

Kuna uus küsimuste vidin kuulub Instagrami story-funktsiooni alla, pakub ka see harjumuspärast võimalust näha, kes jälgijatest on esitatud küsimust juba näinud ja kes mida on vastanud.

Asu aga katsetama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles