Instagrami uued võimalused on sotsiaalmeedia introvertide õudusunenägu

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaap Arriens / Jaap Arriens/Sipa USA/Scanpix

Me võime sotsiaalmeediat ja selle pakutavaid võimalusi väga armastada, aga see ei tähenda, et me ise tegelikult tahaks kõikidel koguaeg silma all olla.

Paljud meist naudivad tundide kaupa Instagramis piltide piilumist ning teiste inimeste tegemistel silma peal hoidmist, samas aga ise eriti ei postita ega suhtle.

Neljapäeval teatas Instagram, et lisab rakendusse uue võimaluse - nüüd on sinu nime kõrval roheline täpike, mis näitab teistele kasutajatele, kui sa parasjagu äpis online oled. See omakorda tähendab, et nii mõnigi naksakam Insta-sõber võib sulle suvalisel hetkel tere öelda ja vestlust alustada senisest märksa julgemalt.

Rohelist täpikest näevad vaid inimesed, keda sa jälgid või need, kellega olete otsesõnumeid vahetanud.

Õnneks saab seda varianti äpis ka välja lülitada ning uudishimulike pilkude eest jätkuvalt peidus olla. Selleks tuleb valida seaded, leida privacy & security alamsektsioon ning klikkida nupul activity status. Sealt saab staatuse välja lülitada. Nii oled sa ka õndsas teadmatuses sellest, kes sinu sõpradest parajasti online on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles