Viis asja, mis jahutavad tema kirge

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Halb hingeõhk, haisvad jalad või hoolimatus selle suhtes, kus peaks hoidma rätikuid/riideid/kingi, võib maksta talle mõnikord seksivaba öö. Kuid meestelgi on naistele nii mõndagi ette heita. Idiva.com annab nõu, mida tuleks vältida, et mees sind linade vahel hullamisest ilma ei jätaks.
 

Liiga palju küsimusi. «Millele sa mõtled?» See küsimus tuleb kergelt üle huulte, kuid tasub silmas pidada, et isegi sügavalt mõtliku näoilme taga võib peituda midagi sinu jaoks täiesti ebaolulist. Nii et jäta ta vahelduseks rahule ja ära päri liiga palju.

Rasestumisvastastest vahenditest rääkimine. Kui tahad täna õhtul asja juurde jõuda, jäta rasestumisvastase vahendi vahetamise mõtetest rääkimine hilisemaks. Jääge seekord oma tavalise meetodi juurde ning võta teema üles hommikusöögi ajal.

Tegevusetus. Kui sa lamad liikumatult ja ootad, et partner teeks sinu eest kogu töö, pole selles kahtlemata mitte midagi erutavat. See on umbes nagu... seksiks mööblitükiga. Sama hull on ka see, kui sa ei algata kunagi ise seksi - aeg-ajalt on hea panna mees end ihaldatuna tundma.

Ebameeldivad jututeemad. Nagu näiteks oma vanematest või millest iganes muust rääkimine, mis võiks valmistada talle peavalu. Kui räägid  oma ema (või veelgi hullem, tema ema) telefonikõnest, majaarvetest vms, ei aita sa just palju kaasa seksika meeleolu tekkele.

Lohakus. Keegi ei oota, et sa näeksid välja nagu Gisele Bündchen Victoria Secreti pesushow’l, kuid viisakad aluspüksid ja raseeritud jalad pole just palju tahetud, või mis? Nii et kui oled oma välimuse unarusse jätnud, on aeg enda eest taas hoolitsema hakata ning näidata oma mehele, kui seksikas sa tegelikult oled.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles