Sõbranna nädalahoroskoop 7.–13. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Mida toob sulle alanud periood?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kuu on kahanemas ning Jäära juhtplaneet Marss tagurdamas – jõuvarud on piiratud ja tempo aeglasem, kui sulle meeldiks. Oled sunnitud tegema asju, millest parema meelega kõrvale hiiliksid. Tuleb parandada vanu vigu ja viia lõpule pooleli jäänud ettevõtmisi. Alles siis, kui võlad tasutud, saad alustada puhtalt platsilt.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Nädal tõotab tulla vaheldusrikas ja lõbus, küllap väisad lustakaid üritusi, keerutad uljalt tantsujalga ning kohtad huvitavaid inimesi. Et ihkad nüüd ennekõike uudsust ja vaheldust, on ka suhted eriliselt kiired tekkima ja arenema. Seda, kas mõni praegu sõlmitud kontaktidest ka sügavama sõpruseni viib, näed alles lehtede langemise aegu.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Äriasjade korraldamisel on kõhutundest rohkemgi kasu kui mõistuse häälest. Usalda ennast, märka oma emotsioone ja tee iseennast kuulates kasulikke otsuseid. Sõiduvees oled ka juhul, kui su igapäevane tegevus on loominguline. Võid aga olla üsnagi lobisemishimuline. Jälgi end, ära saladusi kogemata kombel välja räägi!

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nädala algul tunned, et sind valdab sügav sisemine tasakaal. Mõistad nii iseennast kui ka kaaslasi enda ümber. Perioodi teisel poolel võib olukord aga pingeliseks kiskuda, eriti armusuhete vallas. Päikese ja Pluuto vastasseisu tugev energia paneb kired möllama, pead võib tõsta ka armukadedus.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Julge pealehakkamine on kahtlemata pool võitu. Aga siiski – ainult pool! Kui enne eesmärgini jõudmist vaimustusse satud, edusamme tähistad või nendega kellegi ees kiitled, võid edu käest mängida. Ära alahinda oma konkurente. Nendega silmitsi seistes meenuta endale alati, et rääkimine on hõbe ja vaikimine kuld.

Neitsi

23. august – 22. september

Aeg toob põnevaid uusi elamusi. Küllap köidavad sind nüüd paigad, kus sa varem pole käinud, ja inimesed, kes erinevad su tavapärasest suhtlusringkonnast. Oled omajagu seiklusaldis, tahad maailma avastada. Aeg sobib reisimiseks ja välismaalastega tutvuste sõlmimiseks, aga ka soengu või riietumisstiili muutmiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Liigne jutukus võib äriasjus sulle päris vastik vaenlane olla. Kui sul läheb rahaliselt hästi või on eriti nutikaid ideid, siis ei ole praegu küll kuigi tark seda kogu maailmale kuulutada! Ettevaatamatu käitumisega võid mõnele konkurendile trumbid kätte mängida, niisiis kaalu hoolikalt igat käiku.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Merkuuri ja Jupiteri kvadraadi mõjul võid enda teadmisi ja oskusi üle hinnata. Olgu sul mõistust vältimaks üleolevat käitumist. Ära hakka kedagi õpetama või kamandama, kunagi ei tea, mis vallas tema sinust parem või targem võib olla! Võta tuima rahuga seda, kui asjad eriti kiiresti ei suju – järgmisel nädalal tempo muutub.

Ambur

22. november – 21. detsember

Ehkki äriasjad on suuresti tähelepanu keskpunktis, ei ole praegu veel hea aeg suuremate otsuste või oluliste tehingute tegemiseks. Võid sattuda olukorda, kus sul ei jää muud üle kui jõuliselt võidelda. Keegi konkurentidest võib üritada sulle kannale astuda või siis tekib arusaamatusi äripartneritega.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Väga raske on leida õiget viisi suhtlemaks inimestega, kes on sulle kõige armsamad. Mingid alateadlikud hirmud või enesekaitsemehhanismid võivad välja lüüa ja olukorra tuliseks muuta. Kipud kritiseerima ka olukordades, mis sinusse otseselt ei puutu. Mida teadlikumalt enda käitumist jälgid, seda parem.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tahad sa seda või mitte, aga on olukordi, kus enda ego tuleb kõrvale jätta ja pühenduda teise inimese heaolule. Kui see on sulle jõukohane, siis tõsiseid takistusi ei teki. Ette võib tulla olukordi, mis sunnivad pilku minevikku pöörama. Võid kohata kedagi, kes kunagi on su hingekeeled helisema pannud.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kui oled lapsevanema rollis, jäta muud tegevused kõrvale ja pühendu täiega oma lastele. Neil võib olla probleeme, mille lahendamisel sinu abi marjaks ära kulub, aga nad ei pruugi sellest rääkida, kui oled millegi muuga hõivatud. Hea aeg selleks, et looduses uidata, suvist olemist nautida ja lemmikloomadega tegeleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles