Sodiaagi saladused: need 3 tähemärki naudivad parimat juulikuud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels

Juulikuu tuleb nende kolme tähemärgi esindajate jaoks eriti meeldejääv.

Vähk

Aeg kanda seda maagilist krooni, milleks sa loodud oled. Sa justkui tõmbad enda poole valgust ja head energiat ning see annab sulle tugevuse. Hea aeg võtta kaasa kõik õppetunnid, mis su teele on saadetud. Lase kõigel senisel minna ja astu muudkui edasi. Sinu sünnipäev saab olema oluliseks verstapostiks kogu sinu elus. Siruta aga tiivad ja lenda!

Lõvi

Saad oma alateadvuselt olulisi sõnumeid. Läbi oma unenägude, visiooni ja kunstilise väljenduse kaevud sügavamalt enda sisemaailma ja võtad sellest viimast. Juulikuu õpetab taas end armastama. Sel ajal võib suvaline mõte kujuneda konkreetseks ideeks ning kuu lõpus oled täielikult motiveeritud seda plaani ellu viima. Kirjuta üles oma unenäod ja visioonid ning kuula oma hingehäält, soovitab Elite Daily.

Ambur

Päike on Vähis ning libiseb läbi su kaheksanda maja. Kaheksas maja on miski, milles pole midagi igavat ega naljakat - see on koht, kus segunevad seks, müstika ja taassünd. Sa võid kindel olla, et juulikuu täidab su südame kirega ning kuna ka päikesevarjutus leiab aset su kaheksandas majas, ära kahtlegi, et juhtumas on midagi peadpööritavat. Toimub miski, mis sunnib sind kesta hülgama ning murdma vabaks minevikust. Pärast 10. juulit ei ole su juhtplaneet Jupiter enam retrograadis ning sina tunned seda mõnusa mugavusena oma maailmas. Oled veetnud kuid end avastades, nüüd on aeg avastatule pühenduda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles