Sodiaagi saladused: milline vallaline naine oled sina?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Ükski naine pole ühesugune, kuid paistab olevat teatud üldiseid inimtüüpe, mille alla võime naisi koondada. Eriti võib märgata sarnasusi sodiaagimärkide puhul.

Kui sa oled vallaline, siis katsu mitte nukrutseda. Mõtle oma elule ja sellele, kui suurepärane see on! Hinda seda head, mis sul olemas ning kui sa tahad ehk kedagi kohata, siis ära karda silmi lahti hoida. YourTango ütleb sulle, milline vallaline naine sa oled – kas tunned end ära?

Jäär

Kui su kallim ei paelu piisavalt su tähelepanu, liigud sa lihtsalt järgmise inimese juurde. Jäärale meeldib olla suhtes, kuid talle meeldib ka jahtimise põnevus. Seni, kuni Jääral on põnev, on kõik hästi, kui aga mitte, hakkab ta otsima uut väljakutset.

Sõnn

Sõnn ei anna oma armastust ega usaldust kergelt ära. Enne, kui sa temaga kuskile jõuad, pead sa olema läbinud tõelise kadalipu. Sõnn võtab aega ning ei kiirusta, tema armastus tuleb välja teenida. Võib minna väga kaua, enne kui ta kedagi oma südamesse laseb, aga kui see juba juhtunud on, läheb vaja paljut, et panna ta endast ära pöörduma. Sõnnist naine on seda väärt, kui sul on vaid kannatust ta ära oodata.

Kaksikud

Mida kättesaamatum keegi on, seda vastupandamatum on ta Kaksik-naisele. Talle meeldib lahendada probleeme ja ületada raskusi, aga kui tee on sillutatud, kaotab Kaksik huvi. Olgu tal pigem rohkelt deite, palju toredaid vestlusi ja kuumi seksielamusi, kui et siduda end vaid ühe partneriga. Kaksik-naise kallim peab olema väga põnev ja kannatlik, et ta üldse kaaluks pikaajalist suhet.

Vähk

Vähist naine tahab lapsi, perekonda ja mugavat kodu. Tema bioloogiline kell tiksub valjult ning ta tunneb suurt survet eesmärgid saavutada. Ta on armastusele väga avatud ning mõnikord tema lõõmav kirg võib jätta mulje meeleheitest. Ta lihtsalt tahab seda, mida on väärt ja ta tahab seda kohe.

Lõvi

Vallaline Lõvitar jääb seltskonnas kohe silma – ta on sõbralik ja sarmikas, oma eluga väga rahul. See ei tähenda, et ta poleks õnnelik, kui tal oleks perekond ja lapsed. Ta teab, et väärib parimat partnerit ning ta pole lootust kaotanud, kuid seni ta kavatseb lõbutseda ja oma elu nautida.

Neitsi

Neitsist naine on see, kes on ninapidi kõikides deitimisäppides ning on teinud põhjaliku uurimistöö selle kohta, kuidas leida õige partner. Ta on lootusrikas, et ühel heal hetkel astub õige inimene ta ellu. Tal on küllaltki pikk nimekiri kõikidest omadustest, mis tema tulevasel kallimal olema peavad, aga see on okei, sest tulebki sihtida tähtede poole!

Kaalud

Vallaline Kaaludest naine armastaks olla suhtes, kuid see pole maailma lõpp, kui ta seda pole. Ta on oma suhtestaatuse osas väga rahulik. Ta kohtub inimestega erinevatel viisidel ning mõnikord viivad need kohtumised kuhugi, mõnikord aga mitte. Kaaludest naine püüab mitte end kellegagi väga tugevalt siduda, enne kui see inimene pole tõestanud, et on teda väärt. Ta teab, et on hea saak.

Skorpion

Kui Skorpion kellessegi armub, langeb ta sügavale kirelõõma ning tal on väga raske lahti lasta. Kui teda on minevikus petetud, jääb reetmine teda kauaks kummitama. Skorpionid on armastuse osas väga obsessiivsed. Nende jaoks pole armastus mäng, vaid tõsine asi. Neil on väga kõrge libiido, aga see ei tähenda, et nad harrastaks juhuseksi. Skorpionist naine võib aga kahjuks potentsiaalse hingesugulase oma intensiivsusega eemale peletada.

Ambur

Amburist naine naudib oma vallalisuse staatust. Ta ei taha, et keegi teda uute inimestega kohtumast takistaks. Kui ta juba on kellegagi seotud, eeldab ta, et teda jumaldataks ja kummardataks küsimusteta. Ta teab, et on eriline ning sama peab teadma tema kallim. Ambur ei kiirusta end kellegagi siduma ning talle sobivad hästi pikamaasuhted.

Kaljukits

Kaljukits tahab stabiilsust ja turvalisust ning ta teab, et on vägagi võimeline seda ise saavutama. Talle meeldiks, kui tema kõrval oleks partner, kellega koos rajada tuleviku stabiilset vundamenti, aga ta on ka piisavalt praktiline, et teada – iial pole garantiid, et ta kellegi leiaks. Ta on suhtele avatud, aga kui ta ei leiagi kallimat, saab ta ise väga hästi hakkama.

Veevalaja

Veevalajast naine on ääretult iseseisev ning vajab autonoomsust igas suhtes, milles ta on. Tal on tavaliselt suurepärane karjäär, eesmärgikindlus ja ta vajab partnerit, keda ei hirmutaks tema edu – see ongi peamine komistuskivi. Veevalajast naine keskendub oma tööle ning käib vahepeal mõnel pimekohtingul. Ta oskab nautida iseenda seltskonda ning kallima leidmine pole tema prioriteetide hulgas. Ta saab ise suurepäraselt hakkama, kuid on siiski avatud võimalusele, et ühel hetkel armastatu saabub – ta lihtsalt ei kavatse seniks oma elu pausile panna.

Kalad

Kaladest naine usub armastusse, romantikasse ning ootab salamisi, et See Õige tuleb ja rabab ta jalust. Seniks aga käib ta palju kohtingutel ja seda isegi mitte seetõttu, et ta kohtub pidevalt õigete inimestega, vaid talle lihtsalt ei meeldi kellegi tundeid riivata. Kui keegi teda kohtingule kutsub ja ta pole huvitatud, ütleb ta ikkagi jah. Kalad on printsess, kes suudleb palju konnasid. Pealegi on need halvad deidid heaks õppematerjaliks – ja küll lõpuks see õige ka saabub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles