Sõbranna nädalahoroskoop 31. märts – 6. aprill

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida toob sinu tähemärgile esimene aprillinädal?

 

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tee rahulikus tempos pooleli olevaid töid, uuenduste algatamiseks ja karjääri edendamiseks pole parim aeg. Tahtmine edasi pürgida võib olla suur, kuid mida jonnakamalt jõudu rakendades oma nägemust läbi suruda püüad, seda tugevamat vastuseisu kohtad. Ära raiska oma energiavarusid asjata.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Oled nüüd vist natukene laisk, valid meeleldi kergema vastupanu tee. Sind ei huvita eriti iseloomu kasvatamine ja raskuste ületamine, pigem leiad, et elu on selleks, et seda nautida. Võta siis pealegi mõnuga, ent ära end päris käest ära ka lase. Kindlasti tasub jälgida, et magusa söömine jääks mõistuse piiresse.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Järgid pigem tunnetust kui kainet mõistust. Inimsuhetes teed intuitsiooni ajel õigeid valikuid, ent rahaasjus võid raskustesse sattuda. Pole just parim aeg tuleviku plaanimiseks ega läbirääkimiste pidamiseks – sa lihtsalt ei ole praegu kahe jalaga maa peal ning võid seetõttu kergesti alt minna.

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tunned end käsist-jalust seotuna. Ka juhul, kui su armsam on väga mõistev, häirib sind ikkagi, et pead suhte nimel mõnest asjast loobuma. Võõrad vastassoo esindajad võivad tunduda köitvalt salapärased. Ahvatlusi on palju, ent pead endale aru andma, mis saab siis, kui neile järele annad.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Liigu edasi mõõdukas rütmis, ära võta ette tegevusi, mis nõuavad suurt füüsilist või vaimset pingutust. Sellega kaasneks paratamatult ka närvipinge, mis ei mõju eriti praegu su tervisele kuigi hästi. Tähtis on sisemine rahu ja tasakaal, seda aitab sul saavutada kallite inimeste hulgas viibimine.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Paraku ei saa ükski inimene olla eksimatu ja kõigest kõike teada. Sinulgi tuleb tunnistada, et on valdkondi, millega sa sugugi hästi kursis pole. Praegu on asjaolud aga sellised, et oma tööga edukalt hakkama saamiseks jääb sul teadmistest vajaka. Võta end kokku ja vii asjaga põhjalikult kurssi.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Teistel ei ole sinuga praegu kuigi kerge suhelda, oled nende suhtes niivõrd nõudlik. Eriti keeruline on elu selle inimese jaoks, kes sind armastab, sest just temalt kipud eriti palju nõudma. Vajad, et sind hoitaks ja mõistetaks, vaat et poolelt sõnalt. Püüa olla rahulikum ja leebem, hinnata seda, mis sul olemas on.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sinu tundeküllane mõttemaailm võib teistele inimestele arusaamatuks jääda. Üsna raske on neile selgeks teha, mida sa tegelikult tahad ja vajad, mille poole püüdled. Lahkhelid ei teki sugugi mitte pahatahtlikkusest, vaid selle tõttu, et inimesed on eri lainepikkustel ja üksteisest ei saada aru.

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Pead tõdema, et elu läheb küllaltki keeruliseks, kui proovid koostööpartneritega suhteid isiklikumale tasandile viia või hakkad sõpradega äriasju ajama. Pigem püüa eri valdkonnad kindlalt lahus hoida. Eriti ettevaatlik ole rahalise vastutuse jagamisel – see võib sõpruse ära rikkuda.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sind võib küll vallata soov kiiresti uusi asju käima lükata, ent kui selliseid plaane ellu viima hakkad, põrkad kiiresti takistustele. Midagi pole parata – asjad lihtsalt edenevad praegu aeglasemalt, kui sa tahaksid, Marsi ja Saturni ühendus pidurdab hoogu. Liigu aeglasema tempoga ja elu tundub lihtsam.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Jälgi eelkõige seda, et oleksid emotsionaalselt tasakaalus. Tundliku inimesena kipud nii mõneski olukorras äkiliselt reageerima, ent see ei mõju kokkuvõttes su tervisele kuigi hästi. Ometi on just hea tervis see, mis annab võimaluse ka tulevikus edukas olla ja elust rõõmu tunda, niisiis – hoolitse enda eest!

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oled aktiivne ja seltsiv, tuttavaid on sul kahtlemata palju. Ometi tuleb tõdeda, et niisuguseid inimesi, kes sinust tõsiselt hoolivad ja on valmis ka hädas abiks olema, kipub paraku ikka nappima. Oska hinnata neid, kes on usaldusväärsed, tõelised sõbrad. Näita neile ka välja, et neist lugu pead.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles