Neli firtimisnippi 2018. aastaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Kui tahad, et sinu uus aasta tuleks suhetelt ja seiklustelt edukam, siis siin on sulle neli nippi. Toome teieni eduka flirdi saladused.

1. Lase pilgul õrritada

Märkad kedagi baaris ja lööd silmad maha? 2018. aastal seda enam ei juhtu! Näita oma kauneid hambaid, naerata. Pea hetkeks flirtivat silmsidet. See on kuum! Kuigi pilgu pidamine võib olla närvesööv, tasub see end kiiresti ära. Sisemine säde lööb lõkkele.

2. Küsi ta kohta küsimusi

Kui sa pole piisavalt intensiivne, et pilguga õrritada, alusta vestlust. Kui küsid tema kohta küsimusi, näitab see su huvi. Palju polegi vaja, tihti tahavad nad ise pikemalt vastata.

3. Puuduta

See ei tähenda, et peaksid teda käperdama hakkama. Pisike puudutus õlale või käele võib öelda rohkem kui tuhat sõna. Väike puudutus annab märku sinu huvist.

4. Pane selga midagi mugavat

Tihti kannavad naised välja minnes riietust, mis pole kuidagi mugav. Küll aga on oluline, et sa tunneksid end mugavalt ja seksikalt. Kui tunned end ebamugavalt, tunnevad seda sinu olekus ka teised.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles