Seitse nippi, mis aitavad väsimuse ja ärevuse vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Kui sa oled kunagi tundud keset tööpäeva, et sa ei suuda keskenduda, sul on seletamatu ärevus ja väsimus, siis võivad aidata järgenvad nipid!

  1. Maga. Lihtne öelda aga raske teha, kuid vana tarkus on, et magama peab piisavalt. Hea oleks kui 7-9 tundi ööpäevas, kirjutab Bustle. See on kõige kindlam viis väsimuse ja ärevuse vastu.
  2. Lisa oma söögilauale aju turgutavaid toite. Näiteks nagu mustikad, kala, tume šokolaad jne.
  3. Tee trenni. Vahel on kõige parem viis väsimusest lahti saamiseks trenni tegemine. Kuna üks väsimuse ja ärevuse põhjuseid on see, et su aju ei saa piisavalt hapnikku, siis trenn aitab seda taastada.
  4. Ära tee mõttetuid asju. Nagu näiteks mitu tundi järjest teleka vaatamine või arvutis kuulujuttude lugemine. Selline tegevus ainult süvendab väsimust ja ärevust.
  5. Käi arsti juures ja kontrolli oma hormonaalset tasakaalu. Kui sa tunned, et ikka midagi ei aita, siis mine arsti juurde, sest halvemal juhul võib see viidata mõnele tõsisemale haigusele.
  6. Korista. Peale selle, et sa saad oma elmamise puhtaks toksiinidest ja tolmust, mõjub see puhastavalt ka sinu meeltele.
  7. Leia endale stressi maandav tegevus. Näiteks mediteerimine, jooga või midagi muud – vali endale sobiv.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles