Kümme nippi, kuidas Tinderis edukas olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images/Scanpix

Või tegelikult ükskõik missuguses kohtinguportaalis. Kui imestad, miks sinul nendes edu pole, vaata, kas oled juba nendele nippidele tähelepanu pööranud.

1. Vali pilt, kus sa naeratad ja näed välja õnnelik.

2. Ole avatud mõtlemisega, kui sobivaid partnereid valid. Esmamulje on küll oluline, aga armastus ei küsi pikkust ega silmavärvi.

3. Ära pane endast üles selfisid.

4. Vali endast hiljutine pilt. Kuigi sul võib olla paari aasta tagusest üritusest maailma kauneim pilt, ära kasuta seda portaalis.

5. Käi tihedamini portaali külastamas. Olgu selleks Tinder või mõni muu koht, mida harvemini sa seal käid, seda väiksem on tõenäosus kedagi sobilikku leida.

6. Kasuta pilti, mis näitab midagi sinu elu kohta. On siis selleks sinu hobi, sõbrad või lemmikloom, näita enda tõelist palet ja huvisid.

7. Kirjuta hea sissejuhatus. Ole avatud ja lisa pisut huumorit.

8. Ava portaal positiivse suhtumisega. Midagi head ei tule, kui mõtled juba telefoni haarates, et sealt küll midagi ei tule.

9. Ole avatud inimestele, keda sa ehk muidu enda kontaktiks ei võtaks. Sa võid üllatuda. Kõik ei ole kahjuks alati fotogeenilised.

10. Mõtle, kas tahad tõesti kontakte juurde saada. Ehk on parem proovida olemasolevatega kohtuda?

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles