Mida peaksid teadma kohtingust häbeliku kutiga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Häbelik mees võib algul tunduda võõra olendina, kellega kohting hirmus näib. Tegelikkuses on asju, mida sa häbelike meestega kohtamise kohta veel ehk ei tea. Ja need pole üldse halvad.

1. Ta ei sega sinu jutule kunagi vahele. Või kui segab, vabandab kohe.

2. Kardetud vaikus on tegelikult tore. Tuled töölt ja vahel lihtsalt ei jaksa teemat aretada. Ehk temaga vaikuses istuda vahel on täitsa tore.

3. Kui ta on vaikne, ei tähenda see, et ta on vihane. See võib sind alguses segadusse ajada, kuna 99 protsendil juhtudest, kui sina liiga vaikne oled, on selle põhjuseks midagi halba.

4. Ta tõesti rõõmustab su sõnumite üle. Ja kui tal on aega mõelda enda jutu peale, muutub ka tema jutukaks.

5. Sa pead tema kohta küsimusi küsima. Vastasel juhul võid jääda ilma päris olulistest asjadest, millest ta ise ehk rääkima ei hakkaks.

6. Sa õpid tema kohta pidevalt midagi uut. Just siis, kui arvad, et tunned teda, saad teada, et ta on kohtunud presidendiga või sõitnud ümber maailma.

7. Ta küsib sinult asju, mille peale keegi teine tulnud pole. Kuna ta kuulab sind hoolikalt, suudab ta süveneda sinusse ja sinu juttu.

8. Häbelikud mehed on voodis paremad. Nad lihtsalt on. Intiimsed ja isiklikud.

9. Sa armud tema häbelikkusesse aina rohkem ja rohkem. See on armas ja tema teod räägivad rohkem kui kellegi teise omad.

10. Lärmakad mehed hakkavad sind üha rohkem häirima. Kontrast sinu häbeliku armsa mehe ja lärmakalt ülevoolavate meeste vahel muutub üha suuremaks ja see ei jää ka sinul märkamata.

Allikas: Cosmopolitan

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles