Paljastame: üheksa staari ja nende veidrad nõudmised tuuritoidule

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix / Postimees

Me kõik oleme kuulnud pööraseid lugusid staaridest, kes nõuavad, et neile pakutakse kontserti backstage'is kõiksugu mugavusi, millest tavainimene võib vaid und näha. Kuid millised on nende kummalised söögieelistused?

Beyonce
Beyonce Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.COM / AFF / EMPICS Entertainment / Scanpix

Beyonce nõuab enne lavale minekut riietusruumi juurvilju: brokolit, rohelisi ube, spinatit, vahendab AOL. Tema peamine nõudmine on vürtsitatud kana, aga ainult selle koivad, tiivad ja rind.

Kanye West
Kanye West Foto: Lucas Jackson / Reuters / Scanpix

Kanye West lasi oma Saint Pablo Touri ajal loomingulisusel lennata. Nagu õhus rippuvast lavast veel vähe oleks – tagaruumides käis tõeline pidu, sest staar nõudis kaht joogimasinat, millest üks oli täidetud Coca-Cola ja Hennesyga, teine aga limonaadi ja Grey Goose viinaga.

Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Andrew Estey / AP / Scanpix

Taylor Swift tundub oma maitse-eelistustes olevat teismeikka kinni jäänud. Tema ruumides peavad olema Krafti makaronid juustuga, Twizzleri kommid, Ben & Jerry’s jäätis ja Starbucksi kohv.

Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Chase Rollins / AFF / PA Images / Scanpix

Justin Bieber vajab enne lavale minekut taimeteed, Swedish Fishi kalakujulisi kummikomme ja Ritz Bitz küpsisevõileibu (juustu- ja pähklivõimaitselised).

Drake
Drake Foto: MTV / Xposurephotos / Scanpix

Drake on džentelmen ja ei vaja palju – peaasi, et tema buduaaris oleks piisavalt sigareid ja alkoholi.

Adele
Adele Foto: AFF / PA Images / Scanpix

Adele soovib, et teda varustataks punase veiniga ja eraldi pakendatud kanavõileibadega. On vaid mõni reegel: vein olgu Prantsumaalt, Itaaliast või Hispaaniast, võileivad ei tohi sisaldada tomatit, äädikat, tšillit või tsitruselisi.

Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Doug Peters / EMPICS Entertainment / Scanpix

Lady Gaga vajab, et tema toas oleks laud kaetud guacamole ja smuutide tegemiseks vajalikuga. Samuti palub ta serveerida hot dog'e.

Eminem
Eminem Foto: Andrew Kelly / Reuters / Scanpix

Eminemi sõu ei toimu ilma, et mees saaks dieetkoolat, Red Bulli, krevetikokteili ja Lunchablesi brändi võileibu.

John Mayer
John Mayer Foto: Jesse Grant / AFP / Scanpix

John Mayer paistab olevat hommikuinimene. Laual olgu hommikuhelbed (Captain Crunch, Lucky Charms, Count Chocula, Cookie Crisp või Cinnamon Toast Crunch), värskelt pressitud apelsinimahl, täispiim ja sojapiim, mahepuuviljad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles