Karmel Eikner: tänu traditsioonidele püsivad suhted õnnelikumad

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

ETV naistepäevaeelses saates «Mida teie arvate?: Kinkimine» leidis saate külaline Karmel Eikner, et positiivse alatooniga traditsioonilistesse tähtpäevadesse võiks suhtuda hästi, sest need rikastavad igapäevaelu ning tänu neile püsivad paljud suhted õnnelikumad.

Kui kinkimise teemalise saate meessoost külalised leidsid, et lilli kinkida ja kingitusi võiks teha pigem muude, isiklikumate tähtpäevade puhul kui naistepäev, siis naised leidsid üksmeelselt, et lilli on alati tore saada.

Alex Lepajõe ütles, et teeb kingitusi nii naistepäeval kui ka muudel tähtpäevadel, aga Tauno Kangro leidis, et kui naistepäeva võib ära unustada, siis sünnipäeva seevastu kindlasti mitte. Toomas Zupping tunnistas, et talle ei meeldi kampaania korras kingitusi teha, aga kuna kingituste tegemine samas meeldib, siis «kampaania kord» võib sealhulgas olla.

Lauljatar Tanja Mihhailova ütles, et kui kõik teised naised saavad sel päeval väikese lillekese, siis oleks väga armas ise ka saada. «Ei pea isegi päris roos olema, võib ka muffin olla - nelk mitte! Ei pea isegi päris lill olema,» pidas ta tähelepanuavaldusi oluliseks.

Karmel Eikner pööras aga tähelepanu sellele, et ei peaks suhtuma halvasti traditsioonilistesse tähtpäevadesse, mis on sellise toreda alatooniga.

«See ei pea ju lill olema, kui lill tundub kellelegi igav. Las traditsioonid olla - need ju rikastavad meie igapäevaelu! Nendel, kellel on mingil põhjusel vähem ideid, saavad traditsioonidest oma kindlad ideed, ja nii püsivad paljud perekonnad ja suhted õnnelikumad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles