Elustiilinipid, mis aitavad kontrollida stressi ja olla edukas

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Tänapäeval on inimeste elutempo väga kiire ja sellega käib kaasas pidev stress, mis hakkab lõpuks tervisele halvasti mõjuma. Meil on tunne, et me peame kõike jõudma ja samal ajal hoidma oma stressitaseme võimalikult madalal. Tegelikult on võimalik stressi kontrollida või selleks valmis olla ja nii saad ka elus edasi liikuda, aga ennekõike pead seadma esikohale oma füüsilise ja vaimse tervise. 

Self Magazine vahendab, kuidas saavutada tasakaal õnneliku elu ja eduka elu ning kiire elutempo vahel.

  1. Edu on elustiil, millesse peab süvenema. Kui sa tahad olla edukas, siis sa pead elama teatud elustiili. Mis tähendab seda, et võta tõsiselt kõiki inimesi, kellega sa kohtud. Saa kokku edukate naistega ja suhtle selliste inimestega, kes jagavad sinu huvisid. Tee kõik selle nimel, et seda edukate elustiili omandada.
  2. Muuda oma fookust. Rasketel aegadel on hea nipp muuta oma fookust. Selle asemel, et tunda kogu olukorra raskust oma õlgadel, siis mõtle parem, mida sa sellest olukorrast õpid ja tea, et see teeb sind ainult tugevamaks.
  3. Ela 15 minutit korraga. Idee on selles, et sa elaksid hetkes. Kui sa oled parajasti oma perekonnaga, siis naudi ja keskendu sellele, mitte ära mõtle töömõtteid ja vastupidi.
  4. Liigu rohkem ja mediteeri. Mida rohkem sa liigud, seda rohkem hakkavad energiad su kehas voolama. Mine lõunapausi ajal jalutama või sõida rattaga – nii on sul palju rohkem energiat. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles