Printsess Diana kaheksa lihtsat ilureeglit

Grete Tammoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana 1997. aastal
Printsess Diana 1997. aastal Foto: John Stillwell / PA Wire / Scanpix

Meigikunstnik Mary Greenwelli sõnul oli just printsess Diana see naine, kes avastas, kui suur mõjuvõim on meigil ja soengul. Ta oli kaunis nii sisemiselt kui välimiselt ning iga tema liigutus oli rahvusvahelise tähelepanu all. Juba ainuüksi tema pulmatseremooniat jälgis 17 miljonit inimest üle kogu maailma, vahendab Woman’s Day. Lisaks sellele, et printsess Dianat oli õnnistatud naturaalse iluga, järgis ta igapäevaselt aga ka neid kaheksat kuldreeglit:

Järgi kindlat nahahooldusrutiini.

Greenwelli sõnul oli printsess Dianal suurepärane nahk, mis ühest küljest tulenes suuresti geenidest, kuid teisalt oli printsessil ka range nahahooldusrutiin. Ta puhastas ja niisutas oma nahka igapäevaselt ning lisaks sellele kasutas ka erinevaid seerumeid, et näonahka terve ning säravana hoida.

Puhka end korralikult välja

Piisav ööuni oli printsess Diana ilurituaalide üheks olulisemaks osaks. Unepuuduse tagajärjel võib nahk tuhmuda ning väsimuse jäljed paistavad näol väga hästi silma. Lisaks sellele tekitab magamatus inimeses stressi, mis võib omakorda põhjustada vistrike välja löömist.

Tee kõike mõõdukuse piires.

Lihtne reegel, mida järgides su keha sind tänab. Kui joomise, suitsetamise või ükskõik millega liiale minna, siis võib see sinu kõige silmapaistvamale ja suuremale organile – nahale – täiesti hävitavalt mõjuda.

Mõtle välja just sulle sobiv ja omane meik.

Printsess Diana alustas alati niisutajaga, seejärel järgnes nahka ühtlustav jumestuskreem ning peale seda kasutati silmade esiletoomiseks peitekreemi. Muidugi kuulusid rutiini juurde ka ripsmetušš ning huulepulk, mille värv sõltus printsessi tujust ja päevast. Tööta sinagi välja unikaalne meik, mis on just sulle omane.

Ära kunagi kanna silmapliiatsit, mis ühtib su silmavärviga.

Silmavärviga ühtiva silmapliiatsi kasutamine ei ole hea mõte, kuna see muudab silmad tuhmiks ja jumetuks.

Alusta ripsmetušši peale kandmist juurest alates.

Ripsmetušši kasutades tuleks alati jälgida, et ripsmed saaksid terves ulatuses kaetud, kuna see muudab välimuse löövaks ning toob silmad eriti esile.

Ära kunagi lahku majast end lõhnastamata.

Printsess Diana kandis ALATI lõhnaõli! Mary Greenwell tõdeb, et lõhnaõli on teatud mõttes enda välimuse ja ilu viimane lihv, kuna hästi lõhnamine paneb inimese end kauni ning unikaalsena tundma.

Eksperimenteeri enda juustega.

1990. aastal tegi printsess Diana midagi ennekuulmatut – lasi endale poisipea lõigata. Diana uue julge ning omapärase soengu tõttu muutus poisipea maailmas üleöö ääretult menukaks. Printsess Dianat mäletatakse tänaseni eelkõige just selle soenguga. Seega juustega tasub riske võtta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles