Kuidas muutuda sekunditega atraktiivsemaks?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Kohtinguekspert jagab lihtsaid nippe, kuidas muutuda sekunditega atraktiivsemaks. 

Kas sul on raske leida endale sobivat kaaslast? Kohtinguekspert James Preece ütleb, et on olemas ainult kümme lihtsat asja, mida iga inimene saab teha, et muutuda vastassugupoolele ligitõmbavamaks, vahendab Daily Mail. 

  1. Vaata silma. Kui sa tahad olla enesekindel ja atraktiivne, siis tõsta pilk põrandalt ja vaata teistele inimestele silma.
  2. Naerata. See on kõige kiirem viis, kuidas paista atraktiivsem, sest inimesed tahavad üldjuhul suhelda positiivsete ja õnnelike inimestega.
  3. Räägi kõigiga. Ole avatud suhtlema kõikide inimestega.
  4. Seisa sirgelt. Hoitud rühiga inimesed paistavad seksikamad ja enesekindlad.
  5. Tee komplimente. Kui sa märkad midagi, mis sulle teise inimese juures meeldib, siis anna talle sellest märku. Ära unusta, et komplimendid peavad olema ausad ja tulema südamest.
  6. Tunne ennast oma kehas hästi. See on juba vana tõde – kui sa tahad, et sind armastatakse, pead sa kõigepealt iseennast armastama. Aktsepteeri enda vigu ja õpi ennast koos nendega armastama, sest läbi selle tuleb ka enesekindlus palju lihtsamini.
  7. Käi jõusaalis. Trenn mõjub hästi nii kehale kui vaimule. Liikumine vallandab hea tuju hormoone, mis tekitavad positiivseid emotsioone ja seeläbi tunned sa ennast paremini ja enesekindlamalt.
  8. Ela hetkes. Ära muretse nii väga sellepärast, mida teised sinust mõtlevad. Naudi igat päeva ja hetke.
  9. Võta omaks enda personaalne stiil. Kui sa õpid ennast armastama, siis sa saad aru, et riided on osa eneseväljendusest, mis peegeldavad sinu isiksust. Ära karda küsida vajadusel spetsialistilt nõu. Stilistid oskavad kenasti siduda inimese iseloomu ja välimuse üheks tervikuks.
  10. Kanna huulepulka. Üks esimesi asju, mida mehed naiste juures märkavad on nende suu. Kanna alati huulepulka ja eelista punaseid toone, mis alateadlikult mõjuvad meestele atraktiivsemalt. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles