Galerii: Eestisse jõudis uus holistiline kosmeetikabränd Soomest

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesoleva nädala teisipäeval tutvustas eksklusiivne Soomest pärit holistilse kosmeetika kaubamärk Supermood enda tooteid ning brändi põhiväärtuseid ilulõunal. 

Lisaks looduslikele kosmeetikatoodetele on oluline osa Supermoodi tootevalikus ka söödavatel ja terapeutilistel toodetel. Supermoodi brändi asutas tuntud Soome ilu- ja moeettevõtja Anne Kukkohovi 2014. aastal ning algusest peale on ilumärgi toodetes kasutatud ainult kõrgekvaliteedilisi koostisosasid, mis vastavad sertifitseeritud looduskosmeetika standarditele.

Supermoodi kosmeetika olulisemaks tooraineks on Chaga seen (kasepuu koorel kasvav spetsiifiline seen), mida kutsutakse ka ravimtaimede kuningaks. See aitab taastada rakke ja kahjustatud kudesid, soodustab tervete rakkude kasvu ning aitab kaasa rakkude paranemisel. Samas aeglustab vananemist ja võitleb enneaegse vananemise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles