Lenna Kuurmaa: ma olen patrioot ja koduarmastaja

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Laulja Lenna Kuurmaa (25) ütles ajakirjas Tervis Pluss, et on patrioot ja koduarmastaja ning tal on tugev missioonitunne ja asjad, mis ei lase Eestist ära minna.

«Ära käia on tore, aga päriselt ära minna ei saa. Mul on siin liiga palju, mida ma ei või jätta,» sõnas Vanilla Ninja ajal pikalt Saksamaal viibinud ning alles hiljuti Ameerikas näitlemist õppinud noor naine.

Samas tõdes ta, et kui päikest pole pikalt olnud, käib ta seda soojalt maalt otsimas. «Aga ma pean koju tagasi tulema, mulle meeldib olla Eestis, siin on super!»

Muidu on kodusolek laulja jaoks puhkus - ta mähib end siis paksu teki sisse nii mõnusalt kui saab ja vahib seni nägemata filme, kuid üsna varsti hakkab ka lugusid kirjutama. «Ma ei pea siis kuhugi minema, mind ei huvita, mis lehed kirjutavad, olen omas mullis, lülitan end tavamürast välja.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles