Seitse asja, mis võivad sinuga juhtuda, kui sa ärkad hommikuti kaks tundi varem üles

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Hommikuti on nii raske varakult tõusta, aga üllataval kombel harjub sellega ära. Proovi alates homsest iga päev kaks tundi varem tõusta ja siin on mõned asjad, mis sinuga juhtuma võivad hakata, vahendab PureWow.

Sa naudid õhtuid rohkem. Kui sa ärkad hommikul varem üles, saad sa nii mõnegi päevatoimetusega varem alustada. See tähendab seda, et õhtud on sul vabad ja sa ei pea muretsema, et sul mõni asi on tegemata.

Sa hakkad varem voodisse minema. See, et sa hommikul varem üles ärkad, ei tähenda, et sa magaksid vähem. See tähendab seda, et sa hakkad oma unegraafikut teistmoodi tajuma, sa lähed varem magama ja tõused varem.

Sa oled produktiivsem kui varem. Igal inimesel on tegelikult erinev see, mis kellaajal on nad kõige produktiivsemad. Proovi ärgata kaks tundi varem ja sa võid avastada, et sa oled tegelikult n-ö hommikuinimene mitte õhtuinimene nagu sa varem arvasid.

Sa ei hiline enam nii palju. Kui sul on alati probleeme sellega, et sa kipud igale poole paar minutit hiljaks jääma, siis on suurem tõenäosus nüüd õigel ajal kohale jõuda. Sul on hommikul kaks tundi rohkem aega, et oma tegemised ära teha ja saad õigel ajal kodust välja.

Sa hakkad võib olla tervislikumalt sööma. Kiirustades kodust välja, haarad sa midagi hamba alla või ei söö üldse hommikul, siis nüüd on sul võimalus rohkem tähelepanu pöörata sellele, mida sa endale hommikusöögiks valmistad.

Sa teed rohkem trenni. Õhtuti pärast tööd on nii lihtne leida vabandusi, miks mitte trenni minna. Hommikul kaks tundi varem ärgates on sul täpselt paras aeg, et ennast natukene liigutada ja treening on suurepärane ärataja.

Sa võid positiivselt üllatuda. Algus on kindlasti raske, aga sa harjud sellega ära. Sul on hommikuti aega keskenduda iseendale ja sul on võimalus alustada päeva rahulikumalt ilma, et tunneksid, et oled juba graafikust maha jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles