Kasuvanaisa vägistas kahe ja poole aastase tüdruku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Läti venekeelsele telekanalile TV5 intervjuu andnud Riia elanik Anastassia Ivanova rääkis õõvastavast kuriteost: tema kahe ja poole aastase tütre vägistas 56-aastane kasuvanaisa Anatoli.

Nimelt jättis Riiast Tukumsisse sõitnud Anastassia pisitütre oma 56-aastase kasuisa ja 27-aastase venna Nikolai hoolde, kuid juba mõne tunni pärast helistas vend ja ütles, et laps on hüsteerias ja nad ei suuda teda kuidagi rahustada, vahendab Õhtuleht.

Anastassia kiirustas koju ja märkas tütre riideid vahetades tema suguelundite piirkonnas rebendeid - ta helistas seepeale kohe kiirabisse ja politseisse ning kohale saabunud patrull võttis Anastassia kasuisa ja venna vahi alla, laps viidi aga lastehaiglasse.

Telekanalile TV5 intervjuud andes avalikustas Anastassia kohutava tõe: kasuisa oli ka teda vägistanud, ja temagi oli sel ajal vaid kaheaastane.

Ajalehe Telegraf teatel tunnistas Anastassia kasuisa Anatoli lapse vägistamist ning kohtus süüdimõistmisel ootab teda vähemalt 10–20 aastat vanglat, välistatud ei ole ka eluaegne vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles