Kõige südamlikumad komplimendid, mida naisele teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallimale komplimentide tegemine ja oma tänulikkuse näitamine aitab luua õnneliku ning tervisliku suhte. Paljud paarid jätavad kahe silma vahele asjaolu, et peaaegu igast raskusest on võimalik üle saada paari ilusa sõnaga.

YourTango pani kirja viis kõige ilusamat komplimenti, mida kõik naised tahaksid kuulda. Kui need komplimendid ei saa sulle sõna-sõnalt meelde, pea meeles kolme põhimõtet: tänulikkus, toetamine ja aktsepteerimine. Need kolm mõtet aitavad luua tugeva, pikaajalise ja võimsa armusuhte.

  • «Sa oled asendamatu.»

See on üks parimaid komplimente, millega partneri silmad särama lüüa. Nende sõnade ütlemine (koos silmsidega, muidugi) annab naisele märku, et sa tead, kes ta inimesena on ja et sa hindad teda. Miks on see nii tõhus? Mõtle sellele, kui lähed kellegagi lahku ja teie teed ei kulge enam paralleelselt. Üks kõige valusamaid asju, mis võib pärast lahkuminekut juhtuda, on see, kui saad sotsiaalmeedia vahendusel või mõne sõbra käest teada, et endine kallim on sinu asemel kellegi uue leidnud. Seetõttu on tore, kui kallim ütleb sulle suhte ajal, et ta hindab sind enama kui su välimuse või muu pealiskaudse omaduse eest.

  • «Sa tood mu ellu valgust.»

See võib kõlada veidike imalalt, aga selles on oma iva. Suhe võib kursilt kõrvale kalduda, kui üks või mõlemad partnerid võtavad teineteist enesestmõistetavalt. Selline kompliment näitab, et mees mõistab ja peab meeles, et naine on teda eelistanud kõigile teistele ning pühendab mehele oma aega ning energiat. Kui sõna «valgus» on sinu jaoks natuke liiast, asenda see näiteks «õnne», «rõõmu» või «päikesepaistega» – sõnaga, mida saad siiralt mõelda ja öelda.

  • «Sa oled ideaalne täpselt sellisena, nagu sa oled.»

See kompliment teeb naise päeva, nädala, kuu või lausa aasta paremaks. Kui soovid oma naisele siirast rõõmu teha, saada talle näiteks Ingrid Michealsoni laul «The Way I Am», mis kannab edasi just seda mõtet, et naine meeldib sulle sellisena, nagu ta on. Sügav, kestev armastus on tingimusteta. Selline kompliment puudutab naist palju rohkem kui pealiskaudne «Su kõrvarõngad on armsad».

  • «Ma armastan su… (säravaid silmi, armsaid varbaid, kauneid käsi, siledaid jalgu, siidiseid juukseid).»

Ära arva, et naine ei hindaks seda, kui sa näitad talle, et paned tähele, kui tema välimuse juures on midagi muutunud. Oluline on aga teha talle siiraid komplimente. Ära vali üht suvalist kehaosa või asja naise juures. Mõtle enne hoolikalt. Mis sulle partneri välimuse juures meeldib ja miks see sulle meeldib? Sellised komplimendid annavad märku, et sa paned detaile tähele.

  • «Ma olen su üle nii uhke.»

Suhtes olles on väga oluline partneri tegemisi ja eesmärke toetada. Vahet pole, kas partner üritab ära maksta oma õppelaenu, lõpetada ülikooli, näha tööl rohkem vaeva, et saada ametikõrgendust – näita talle, et sa oled oma naise pingutuste üle uhke. Tema süda sulab, kui sa tuletad talle meelde, et toetad teda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles