Milliste päikesemärkidega sobivad kokku Kalad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Pole kahtlustki, et mõned päikesemärgid sobivad omavahel paremini kui teised. Toome teieni, milliste päikesemärkidega sobivad kõige paremini kokku Kalad.

Kalad ja Jäär

Jäär on sodiaagisüsteemi esimene märk, Kalad viimane. Te olete kui koit ja hämarik. Te olete teineteisest niivõrd kaugel, kuid samas nii lähedal kui vähegi võimalik. Kuigi te olete erinevad, suudate te luua imelise suhte. Positsioonid võivad teist lausa unelmate paari teha. Jäärale meeldib, kui teda hellitatakse ja jumaldatakse ning Kalad on armastuse nimel kõigeks valmis. Kalade armastava pilgu all kaovad Jäära ebakindlused. See on Jäära jaoks väga tähtis, kuna tema «haavatud sõduri» olemust parandab Kalade hell loomus. Ohtlik on teie puhul aga see, et teil mõlemal on äärmiselt elav fantaasia ja kui kaks romantikut elavad pidevalt unelmate maailmas, võib suhe oma õigelt kursilt kõrvale kalduda. Jäär on otsusekindel juht, kuid tal on vaja tugevat tüürimeest. Jäär võib oma loomult olla agressiivne, Kalad on pigem passiivsed või passiiv-agressiivsed.

Kalad ja Sõnn

See on kena paar, mis ühendab kaht naudinguid armastavat inimest. Te mõlemad armastate gurmeetoitu, veini ja kultuuri; te moodustate loomingulise paari, kel on oma intelligentne külg. Teil on alati millestki rääkida. Magamistoas on kirglik Sõnn valmis täitma kõik Kalade fantaasiad ja neid on päris palju. Teie kodus valitseb rahu ja teie sisekujunduseelistused sobivad omavahel ideaalselt. Pikas perspektiivis peaksite oma energiaid reguleerima või muidu muutub teie suhe isanda ja teenri suhteks. Sõnn ei salli emotsionaalset manipuleerimist, ta eelistab seda, et kõik oleks selge ja aus. Kalad pole võimelised oma tundeid alati nii kiiresti sõnadesse panema kui Sõnnile meeldiks. Liigne pealekäimine võib õrnu Kalasid hirmutada ja ta võib Sõnni juurest sujuvalt minema ujuda.

Kalad ja Kaksikud

Te mõlemad olete kahekordsed päikesemärgid, seega peaks teil nii mõndagi ühist olema. Ja ongi, näiteks see, et nii Kaksikud kui Kalad pelgavad pühendumist. See, kas pühendute suhtele või mitte, sõltub suuresti päevast, teie tujust, planeetide seisust. Ilmselgelt ei saa selline suhe toimida... või saab? Kalad võivad olla täpselt nii hädised, emotsionaalselt väsitavad ja manipuleerivad, kui Kaksikud väidavad. Kaksikud võivad olla kahemõttelised, kõrvalepõiklevad türannid, kelle süda on tehtud marmorist. Aga mis siis? Kui te mõlemad suudate leppida oma tumedamate pooltega, siis suudate koos luua midagi väga ilusat. Ent oma erinevustest peaksite omavahel rääkima väga ausalt. Kalad on emotsionaalne veemärk, Kaksikud intellektuaalne õhumärk. Kui te ei leia omavahelist tasakaalu, võivad Kalad Kaksikuid uputama hakata ja Kalad ise lämbuvad Kaksikute õhu käes. Kaksikud peaksid üritama emotsionaalset sidet leida Kaladega ja Kalad peaksid olema rõõmsameelsemad. Pidev mossitamine võib suhte hävitada. Ära ütle, et tahad midagi, aga kui partner selle sulle toob, siis oled õnnetu. Tänulikkus on väga intiimne asi: see eeldab, et suudad tunnistada, et su partner ulatub sinuni ja sinu õrnusteni. Laused, mis võivad teie suhte päästa: «Aitäh sulle» ja «Sul on õigus».

Kalad ja Vähk

Te mõlemad olete oma hinges väga õrnad inimesed, kuigi maailm näeb teid karmi Vähi ja soomuselise Kalana. Kahekesi koos olles muutuvad teie veemärgid väga õrnaks ja tundlikuks. Olete mõlemad kaastundlikud ja hoolivad, mõjute teineteisele rahustavalt. Teie elus ei esine probleeme, mida ei saaks lahendada kodus valmistatud küpsiste või kamina ees kallima kaisus mõnulemisega. Olete romantilised ja sensuaalsed, naudite klassikalise muusika kuulamist, küünlavalgust ja gurmeeõhtusööke. Kõigele sellele järgneb tunde kestev suudlemine ja eelmäng. Kuigi teie suhe on ilus, võib sellest saada ka akvaarium, mis ei lase teil kasvada. Imate endasse teineteise emotsioone kui käsnad, seega jääb akvaarium teile kahele väikseks. Te naudite väga kunsti, seega tasuks koos minna muuseumi, galeriidesse, kontsertidele ja tantsuetendustele. Kunstiüritustel käimine rahuldab teid ja lubab suhtesse uut energiat. Te peate mõlemad õppima, millal lasta vihast lahti, kuna teil on kalduvus olla passiiv-agressiivsed ja teeselda ohvrit. Ustega paugutamine, mossitamine ja tujutsemine peavad lõppema. Kasvage ometi suureks! Kui olete eksinud, paluge vabandust ja kallistage teineteist. Puudutuse jõud võib nii mõnegi mure lahendada.

Kalad ja Lõvi

Teie päikesemärgid on väga erinevad, kuid te võite moodustada kestva suhte. Kalad on tundlik veemärk, kes vajab enda kõrvale otsusekindlat kaaslast. Enesekindel Lõvi on tulemärk, kes on oma loomult juht ja ta tahab juhtida ka suhet. Kuna Kaladel kulub kauem aega oma vajaduste sõnadesse panemiseks, võib Lõvi ekslikult arvata, et ta võib haarata juhirolli. Lõvi, ära kiirusta. Te mõlemad olete mõnes mõttes tundlikud, kuid peaksite oma tunded kooskõlastama partneri tundliku poolega. Olete väga romantilised ja suhte alguses on teie vahel suur kirg. Kui peate oma suhte muutma intiimseks, siis võib teie suhe sattuda raskustesse. Salalikud Kalad tunneb, et kui tema hing on avatud, on ta liiga haavatav ning võib ootamatult reageerida Lõvi tugevusele, näiteks kritiseerides Lõvi välimust, kaalu või intelligentsust. Tegelikult peegeldab see kriitika Kalade enda ebakindlust, kuid sellest hoolimata on nad valmis Lõvi salvama. Kalad peaksid tegelema oma ebakindlustega. Lõvi suudab küll üksi edukalt suhet juhtida, kuid tegelikult võiks Lõvi kõrvale astuda ja lasta ka Kaladel särada. Häbelikud Kalad on tõeliselt loominguline jõud, kuid tema vaimustav fantaasia ja intuitsioon võivad jääda särava Lõvi varju. Üritage leida sellele probleemile lahendus. Mõlema päikesemärgi nõrkuseks on luksus ja teile meeldib priisata. Peaksite õppima rahaga paremini ümber käima või ühendama oma jõud, et teenida terve varandus. Sel viisil ei pea te enam kunagi raha pärast muretsema.

Kalad ja Neitsi

Olete vastandmärgid: Neitsi on arsti, Kalad pigem medõe rollis. Võite teineteisele nii mõndagi õpetada, tehes samas koduplaneedi jaoks palju head. Neitsi on sodiaagisüsteemi andja, tehes pidevalt midagi isetut teiste heaks. Kalad teavad, kuidas piiridest üle astuda ja lasta teiste inimeste energiat oma ellu. Kalad õpetavad Neitsile, et armastuse vastuvõtmine on lahke ja isetu tegu. See lubab inimestel avastada oma tõelist võimu läbi panustamise. Vahel võib Kalade emotsionaalne iseloom Neitsit väsitada. Peate mõlemad vahel üksi olema, et oma hingega sidet luua. Kirjutamine, muusika loomine (eriti klassikalise muusika), maalimine ja loomingulisus aitavad teie hinge parandada. Mediteerimine, jooga ja metafüüsika võivad avada kanaleid, mis on siiani kinni olnud. See suhe toob kindlasti välja teie loomingulisema ja õrnema poole. Mediteerimine ja jooga aitavad ennetada ka ebatervislike harjumuste kujunemist, mille ohvriks võivad mõlemad päikesemärgid kergesti langeda. Suhelge avameelselt ja arutage oma probleeme privaatses kohas, vastasel juhul võite teineteisest eemale tõmbuda.

Kalad ja Kaalud

Teie poeetilised hinged põimuvad omavahel hoolimata sellest, et astroloogia teie liitu eriti ei toeta. Kaalud on õhumärk ja Kalad veemärk; koos võite keerelda õrnas tuuleiilis või uppuda seksuaalses tsunamis. Aga romantika on seda kõike väärt. Teie suhtes on kirge, intriigi ja müstikat, mis lisavad teie liidule pidevalt vürtsi. Võite päevadeks unustada end nautima kuninglikku söömaaega, imelisi luuletusi ja teineteise silmi. Kuigi küünikud võivad teid maha teha, on nad tegelikult kadedad. Fantaasias elamine on teie päikesemärkide jaoks äärmiselt põnev. Veel üks kaasike veini ja tunnike vähem ööund – naudingu nimel olete kõigeks valmis. Asjad muutuvad keeruliseks siis, kui teie suhtesse pressib sisse karm reaalsus. Kui suudate end keset tööpäeva üles ajada, tuleb teile meelde, et palga nimel peab ka tööd tegema ja paarile e-kirjale vastama. Pohmellis ja tigedatena võite end teineteise peal välja elada. Kui teil puudub kontakt välismaailmaga ja tüütud kohustused ei hoia teid kinni, võite mõlemad langeda tujukuse, kiusatustele järgiandmise ja isegi depressiooni küüsi. Tasakaal, mis on Kaalude jaoks niivõrd oluline, tuleks selles suhtes saavutada juba üsna varakult.

Kalad ja Skorpion

Olete mõlemad «spirituaalsed olevused, kes saavad kogeda inimeseks olemist». Sinuga sarnaselt tundliku ja õndsa hingesugulase leidmine tekitab tunde, et oled jõudnud koju. Skorpion ja Kalad on kokkusobivad kunstnikud, kes armastavad muusikat, draamat ja romantikat. Teie suhe on kui ankur ja sadam, mis toob kokku kaks ekslevat hinge. Ent ärge arvake, et teie suhe on immuunne nende tormituulte suhtes, mida teie kahe veemärgi salalikud iseloomud võivad tekitada. Emotsionaalne endassetõmbumine on enesekaitsemeetod, mida te mõlemad hästi oskate, aga see taktika ei anna häid tulemusi, kui kasutate seda teineteise vastu. Te peaksite selgeks õppima, kuidas haarata halval tujul sabast ning negatiivseid tundeid analüüsida, mitte end välja elada. Kui saate vihaseks ja teie egod on haavatud, siis olete kui kaks rongi, mis vihaselt teineteise suunas kihutavad. Ometi ihkate mõlemad täpselt sama asja: partnerit, kes oleks usaldusväärne ja kellele saaks alati loota. Oluline on õppida, kuidas ise selline partner olla, siis saad seda eeldada ka teistelt. Ole ise selline, milline võiks olla su partner, sel viisil olete pikka aega koos.

Kalad ja Ambur

Mis juhtub siis, kui tundlik ja õrnahingeline Kalade päikesemärgi esindaja kohtub taktitundetu Amburiga? Katastroof, kui te ei käi teineteisega just eriti ettevaatlikult ümber. Romantilised Kalad on veemärk, kes ihkab sügavat emotsionaalset sidet, samas kui iseseisev Ambur on tulemärk, kelle jaoks mõjub liigne emotsionaalsus lämmatavalt. Ka teie suhtlemismeetodid ei sobi loogiliselt kokku. Ambur on äärmiselt aus ja võib vilistada sellele, kui Kalad nutavad. Kalad eelistaks pigem põgeneda, kui konfliktiga silmitsi seista, ometi tuleb Amburile mõnikord vastu astuda. Kalade käitumine võib olla passiiv-agressiivne, tema märkamatud vihjed võivad lennata üle Amburi pea, samas kui Amburi tõenooled tabavad Kalasid täpselt südamesse. On teil ka midagi ühist? Suhtute mõlemad pühendumisse kahtlustavalt – nimelt kardate, et püsisuhe tekitab tunde, et olete lõksus. Kalad juhivad fantaasiat ja Ambur seiklusi, seega suudate kenasti kahekesi argipäevast põgeneda – vähemalt senikaua, kuni reaalsus teid kätte saab. Ometi on teie elu koos olles täis maagiat ja magamistuba on teie kahe jaoks võluv paik.

Kalad ja Kaljukits

Peale vaadates võib tunduda, et te moodustate imeliku paari – kujuta ette paari, kus üks on ülikooli lõpetanud pintsaklipslane ja teine muretu ning optimistlik lillelaps. Ometi sobivad need kaks paari hästi kokku, kuigi nad ise ei pruugi seda tunnistada. Kaljukits oma klassikaliselt hea välimusega ja kohusetundliku olemusega sobib kenasti ühiskonda. Kalad on voolujooneline tegelane, kellele sobib kõige paremini kunstipärase mässaja roll. Kaljukits võib Kalade kõrval jätta viisaka ja vaoshoitud mulje, kuid välimus võib olla petlik. Kuigi Kaladele meeldib värvida väljaspool piirjooni, mis Kaljukits on talle ette seadnud, on suuremaks üllatuseks see, et Kaljukits on suletud uste taga äärmiselt ettearvamatu loomuga. Kaljukits võib olla domineeriv ja see tuleb magamistoas välja (mitte, et Kaladel selle vastu midagi oleks). Nahkrõivad, piitsad ja muud ulakad vahendid on kõik lubatud. Teile mõlemale meeldib avastada tundmatuid veine, muusikat ja kunsti; te olete uhked oma hea maitse üle. Teie mitmekülgsed tugevused võivad teha teist head äripartnerid. Avage koos kunstigalerii, kus Kalad on kuraatoriks ja Kaljukits vastutab majandusliku poole eest.

Kalad ja Veevalaja

Uus ja vana saavad kokku selles põnevas suhtes. Kalad armastavad kõike, mis on vanaaegne ja luksuslik; Veevalaja naudib aga kaasaegsust ja uusi lähenemisi. Ometi võite moodustada kauni paari, kui suudate oma suhte rajada ühistele eesmärkidele või kirgedele. Olete mõlemad tulihingelised abistajad ja kui teil on ühine eesmärk, jääte kokku kuni elu lõpuni. Kalad on veemärk, ta on emotsionaalsem ja keerulisema iseloomuga kui Veevalaja. Vastupidiselt laialt levinud uskumistele, pole Veevalaja mitte vee-, vaid hoopis õhumärk, kuigi Veevalaja sümboliks on veenõud käes hoidev olend. Veevalaja õrn puudutus tõstab Kalad välja pimedast depressioonist, samas kui võluvad Kalad lisavad Veevalaja igapäevaellu särtsu. Te kumbki ei taha olla lõksus igavas ja traditsioonilises suhtes. Kuna te ei saa teineteisest hästi aru, on teie vastastikune ligitõmme tugev. Veidike müstikat hoiab põnevust õhus, kuigi liiga palju head asja (ettevaatust, Kalad!) võib tekitada Veevalajas tunde, et see suhe nõuab liiga palju tööd.

Kalad ja Kalad

Te armastate teineteist ja siis jälle ei armasta ka. Kalade päikesemärgi sümboliseerivad kaks kala, kes ujuvad erinevas suunas: üks liigub kindlustunde, teine vabaduse poole. Teine Kalade päikesemärgist inimene on niivõrd õrn sööt, kuna ta kardab pühendumist sama palju kui sina, ent samas eelistab monogaamseid suhteid. Ustavate partneritena olete teineteise põetajad, treenerid ja kokad, hellitades üksteist, kuni ühel on valus. Ühel hetkel saab teil intiimsusest aga villand, ent te mõlemad tunnete niivõrd suurt süütunnet, et ei julge paluda omale hingamisruumi. Tulemuseks on see, et muutute passiiv-agressiivseteks, satute paanikasse ja pöördute teineteise vastu. «Asi pole sinus, asi on minus,» karjute üle õla, kui uks teie selja taga pauguga sulgub (loe: «Ma olen liiga arg, et küsida paremat eelmängu»). «Ma olen nii halb inimene – sa väärid paremat,» kurdab Kalade päikesemärgi esindaja (tõlge: «Sa oled nõme»). Probleemiks pole teievaheline keemia, vaid see, et te olete mõlemad niivõrd umbkaudsed. Suhtlemine on tugeva suhte põhialuseks, aga kui te kõnnite muudkui munakoortel, olete mõlemad vihased, depressioonis ja tõenäoliselt ühel hetkel plahvatate. Õige terapeut võib mõne nipiga aidata teil maha rahuneda, et saaksite suhet pikka aega hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles