Kuus sõbrannat, keda iga naine oma ellu vajab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu korda päevas sa inimesi puudutad? Fakt on, et mida rohkem, seda parem on olla nii puudutataval kui ka puudutajal.
Mitu korda päevas sa inimesi puudutad? Fakt on, et mida rohkem, seda parem on olla nii puudutataval kui ka puudutajal. Foto: SCANPIX

Usaldusväärne sõpradering on kui hea tugivõrk, millele saad alati kindel olla. Kuigi mõnel sõbrannal võib olla mitu positiivset omadust, on raske alati vaid ühele inimesele toetuda. Seetõttu tõi Popsugar välja kuus sõbrannat (ja ühe sõbra), keda iga naine oma ellu vajab.

1. Sõbranna, kes on kui su õde

Mitte keegi ei tea sind paremini neist inimestest, kellega oled koos üles kasvanud. Sõbranna, kellega käisid koos algklassides, teab täpselt, millised poistebändid on sulle kunagi meeldinud, kellega sa esimest korda suudlesid ja kelleks tahtsid väiksena saada. Ja sina tead tema kohta samu asju. Kui ümbritsed end inimestega, kes tunnevad sind ammusest ajast, on sul lihtsam iseenda tõelise olemusega kontaktis olla.

2. Sõbranna, kes on alati hea kuulaja

Paljud inimesed on võimelised kuulama, kuid vahel on tarvis, et keegi sind ilma kritiseerimata kuulaks ja annaks sulle siis nõu, kuidas probleeme lahendada. Kuidas taolisi inimesi oma ellu leida? Ole ise hea kuulaja. Kui oled uudishimulik ja tähelepanelik, siis tõmbad oma ellu sarnaseid inimesi.

3. Sõbranna, kellel on sinuga sarnased hobid

Öeldakse, et vastandid tõmbuvad. See on tõsi - kui sinu ja sõbranna huvid on erinevad, siis saate te üksteise elusid kahtlemata täiendada. Aga sama oluline on see, et sul oleks sõbrannasid, kel on sinuga sarnased huvid. Kui su elus on vähemalt üks sõbranna, kellega saad rääkida joogast, blogimisest või moest, siis sa ei aja nende jututeemadega närvi sõbrannasid, kellele need teemad üldse huvi ei paku.

4. Sõbranna, kes on valmis kõike proovima

See sõbranna otsib alati uusi seiklusi, ta julgustab ka sind riske võtma ja ta on väga uhke selle üle, kes ta on. Sellised kartmatud ja kõigeks valmis sõbrannad on olulised, sest nad muudavad sind sotsiaalsemaks, aitavad edasi liikuda ja saada uusi kogemusi.

5. Sõbranna, kes on alati aus

Iga inimene peab aeg-ajalt tõde kuulma ja selle sõbrannaga rääkides võid alati olla kindel, et ta vastab sulle ausalt. Ka neis olukordades, kui sa tegelikult tahaksid midagi muud kuulda. Ometi on selliseid inimesi vaja, sest nad toovad meid tagasi reaalsusesse.

6. Sõbranna, kes enne oli su kolleeg

Tööpäevad muutuvad kordades nauditavamaks siis, kui su kõrval on su parim sõbranna. Tore on see, kui saad jagada töömuresid kellegagi, kes teab täpselt, millest või kellest sa räägid. Probleeme võib aga tekitada see, et sa ei saa temaga 100 protsenti aus olla, kuna teie suhe peab ka mingil määral olema rangelt tööalane.

Lisaks naissoost sõbrannadele võiks igal naisel olla ka üks väga hea meessoost semu, kes oskaks sulle selgitada meeste mõttemaailma ja anda nõu, kuidas võimalikele peigmeestele muljet avaldada. Vahet pole, kas see mees on gei või heteroseksuaalne, oluline on see, et sa poleks temast romantilises mõttes huvitatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles