Seksikate staaride trennisaladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: SCANPIX

Cosmopolitan paljastab, kuidas staarid end vormis hoiavad.

Isla Fisher

Filmi «Suur Gatsby» staar Isla Fisheri trennisaladus on imelihtne: jooga.

Talle meeldib kõige rohkem see, et jooga aitab tal mõtteid korrastada ja oma keha tunnetada.

Ometi ei harrasta ta joogat aga üksnes selleks, et heas vormis olla. «Ma ei tee trenni, et olla perfektne. Igaüks võib peeglisse vaadates miljoni asjaga rahulolematu olla või siis vaadata peeglisse, tunda end hästi ja olla õnnelik, et ta tervisega on kõik korras.»

Kui inspireeriv!

Kim Kardashian

Ta on üks kõige ihaldusväärsemate kurvidega staare maailmas, kuid sellise keha vormis hoidmine nõuab palju tööd. Ta käib kolm kuni viis korda nädalas jõusaalis ning treenib palju just oma tagumikku ning jalgu.

Vanessa Hudgens

Filmi «Keskkoolimuusikal» näitlejatari keha on väga vormis. Pole ka ime, sest tema treeningrutiin koosneb kikkpoksist, Pilatesest, joogast ja spinningust.

Jennifer Hudson

Suure salenemise läbi teinud lauljatar, kellele 2010. aastal omistati ka auhind «Ilusaima kehaga kuulsus», paljastab, et tema treeningrežiim on väga range: ta käib kolm korda nädalast jooksmas, millele järgnevad raskustega kükid, kätekõverdused ja istessetõusud. Lisaks harrastab ta jõusaalis ringtreeningut.

Kourtney Kardashian

Kahe lapse ema ja tõsielustaar ütleb, et peale laste sündi sai ta vormi tänu jooksmisele. Ta tunnistas, et süütundest hoidumiseks käib ta jooksmas väga vara hommikul – siis kui lapsed veel magavad.

Pippa Middleton

Cambridge’i hertsoginna noorem õde, kelle kadestamisväärselt vormis tagumik oli õe pulmas paljude jaoks omaette vaatamisväärsuseks, teeb väga palju aeroobset trenni: eriti harrastab ta jooksmist ja suusatamist. Ta on osalenud nii maratonidel, triatlonitel kui ka Vasaloppeti suusamaratonil. Lisaks kuulub tema treeningute hulka Pilates.

Jessica Biel

Hiljuti Justim Timberlake’iga abiellunud Jessica Biel armastab üle kõige balletti! Kuid lisaks balletile harrastab imekaunis Jessica veel joogat, matkamist ning koertega jalutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles