Gerli Padar premeerib end spordiga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar
Gerli Padar Foto: SCANPIX

Gerli Padar ja tema elukaaslane Martin Parmas on väga aktiivse eluviisiga harjunud ja kasvatavad selles vaimus ka oma tütart. Spordirõivad võtavad nad ka reisile kaasa, sest tänaval ringi joostes näeb palju rohkem, kirjutab Tervis Pluss.

Mõnikord tuleb Gerlil tundide viisi arvuti taga istuda ja füüsilist koormust on vähe. «Kui teised inimesed teevad sporti eesmärgiga võtta mõni kilo maha ja mahtuda eelmise suve riietesse, siis mina, vastupidi, premeerin end spordiga,» sõnas Gerli Padar. «Minu jaoks pakub õueminek ja sport nii suurt rahuldust, ma ei oskagi füüsilise koormuseta elada.»

Martini sõnul ongi parim väsimus see, kui koormus on olnud nii vaimne kui füüsiline. Tema annab palju trenne ja liikumisvajadus on rahuldatud, kuid Gerli käib positiivse laengu jaoks jooksmas. «Rühmatrennides ma lihtsalt ei suuda oma keha ära koordineerida: kui öeldakse, et mine paremale, lähen raudselt vasakule,» naeris Gerli, kes käib jooksmas puhtalt enesetunde pärast ja tulemusi ei vaata.

Loe pikemalt värskest Tervis Plussi mainumbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles