Uuring: naised soovivad valentinipäevaks pigem luuletusi ja kallistusi kui hirmkalleid ehteid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea mees, kui sul on raske naisele homseks kingitust valida, siis ära muretse. Tuleb välja, et enamik naistest ei soovigi sõbrapäeval mehelt kalleid ehteid. Piisab ka kõigest kallistusest.

Kui naistele antakse valida, siis üheksa naist kümnest valiks kalli ehte asemel kingituseks romantilise žesti, vahendab Daily Mail. Kui paljud mehed arvavad, et naine vaimustuks pesukomplektist või kõrvarõngastest, siis tegelikult rõõmustaks näiteks 8 protsenti naistest pigem soe kalli ja 15 protsenti naistest mehe loodud luuletus.

Kõik naised aga embamisega ei lepi. Veerand küsitlusele vastanud naistest avaldas, et soovib valentinipäevaks hoopis luksusreisi välismaale.

Meestest usub 10 protsenti, et naist rõõmustaks hea õhtusöök. Sama palju on neid, kes peavad parimaks kingituseks aluspesu, hoolimata faktist, et naistest oskab seda kinki hinnata vaid üks protsent.

Viis protsenti meestest arvab, et kõige romantilisem kingitus oleks sel päeval ise koristamine ja majapidamistööde tegemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles