Üheksa tüütust jõusaalis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Praegusel ajal on jõusaalid tihti ülerahvastatud. Paraku toob see endaga kaasa ka üsna palju ebameelduvusi. ABC News uuris, mis häirib inimesi jõusaalis kõige enam.

Higised treeningvahendid

Igaüks peaks enda järel treeningvahendi puhtaks pühkima. Palju on aga neid, kes ei tule selle pealegi ja jätavad enda kasutatud esemed higiseks.

Laiutajad

Treeningvahendid jõusaalis on kõigile kasutamiseks. Ära istu masina peal, kui tegelikult on su eesmärgiks puhata. Samuti on tüütud klatšijad, kes blokeerivad oma kambaga treeningvahendeid nii, et teised neile ligi ei pääse.

Ülbikud

Laiutajate sama õelad kaksikud on trügijad, kes seisavad su kõrval ja annavad märku, et lõpetaksid, või kes haaravad su nina alt hantlid, mille järele oled parasjagu küünitamas. Jah, inimesi on palju, aga oota viisakalt oma korda.

Lõhnad

Tugev kehalõhn, kohvine hingeõhk, haisvad jalad, kõhutuuled, hingemattev parfüüm – rohkem polegi vaja lisada.

Häälekad naabrid

Lobise sõbrannaga kuskil mujal, jõusaalis ei taha keegi teid pealt kuulda. Eriti tüütud on telefoni otsas patrajad. Ringtreeningu ajal on see eriti ebaviisakas.

Vale treening

Jõusaalipolitseinikud jälgivad ja neile ei meeldi, mis nad näevad. Kui tõstad rohkem raskusi kui suudad taluda või kõnnid jooksulindil ajakirja sirvides kilomeeter tunnis, siis on su viibimine jõusaalis mõttetu. Kui sa ei tea, mida teha, siis küsi parem abi.

Riietusruumi liputajad

Ära jaluta riitusruumis paljalt ringi, sa tekitad teistes ebamugavaust. Loomulik, et vahepeal pead alasti olema, kuid niisama paljalt passimine on veider.

Targutajad

Mõtle hoolikalt järele enne kui hakkad kellelegi nõu andma. Kõik ei oska seda hinnata. Enamasti on need just mehed, kes eeldavad, et nende kohuseks on aidata rumalaid, hädiseid naisi.

Ebasobivad riided

Ilmselt pole sul õrna aimugi, kui paljusid häirib jõusaalis teiste riietus. Kõige suuremateks pattudeks on teksapüksid, liiga napid riided ja päikeseprillid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles