Kümme asja, mis ei tohiks vahekorra ajal juhtuda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igal inimesel on teatud asjad, mida nad seksi ajal armastavad. Võib-olla meeldib sulle vahekorra ajal mehe peal olla, võib-olla erutab sind hoopis see, kui mees voodis mõnd kostüümi kannab.

Millised on aga kümme asja, mis magamistoas vahekorra ajal kunagi juhtuda ei tohiks? Portaal TheStir toob mõned näited.

1. Verd ei tohiks kunagi valada. Mõnele meeldib karm seks, aga seks ei tohiks kunagi minna nii karmiks, et üks partneritest veritsema hakkab.

2. Ära vasta telefonile. Ükskõik, kes sulle sel ajal helistab, peab ootama. Kõnele vastates võid kindel olla, et partner ei oota sind enam innukalt tagasi.

3. Vale nime kasutamine. Eksi nime kasutamine kirehetkel võib lõppeda kaaslase kiire lahkumisega.

4. Ära eelda, et partner on akrobaat. Pooside vahetamine iga poole sekundi tagant ei ole lõbus.

5. Ole sina ise. Sa meeldid kaaslasele sellisena, nagu sa oled, seega ei soovi ta näha, et muutud linade vahel kellekski teiseks. Välja arvatud juhul, kui teil on parasjagu rollimängud käsil.

6. Ära lahku liiga kiirelt. Te olite just äärmiselt intiimselt koos, kohe peale lõpetamist minema jooksmine on ebaviisakas.

7. Suudlemist ei tohiks unustada. Arusaadavalt on mõnes positsioonis suudlemine keeruline kui mitte võimatu, aga ilma suudlusteta võib partner arvata, et sa ei hooli temast.

8. Ära teeskle. Sellest on aru saada. Alati.

9. Valetada ei ole ilus. Kui su partnerile meeldib mõni poos, mis sulle üldse ei istu, siis on seda su näost näha. Leidke parem midagi, mis teile mõlemale naudingut pakub.

10. Ära ole hääletu. Sa tahad teada, kas su kaaslasele meeldib see, mis hetkel toimub. Ei pea kogu aeg rääkima, aga «mmm kallis» ja muud säärased ütlused ei tee voodis paha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles