Pirgit Toomel: kui paljude inimestega sa maganud oled?

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirgit Toomel
Pirgit Toomel Foto: Erakogu

Kui tahad meest enda kõrval hoida ja kardad öelda enda tegelikku «skoori», siis valeta. Jõudsin järeldusele, et lihtsale maamehele oleks hea ütelda enda partnerite arvuks viis ja linnamehele mitte üle viieteistkümne. Nii peaksid suutma säilitada enda naiseliku väärikuse ja au mehe silmis, kirjutab kolumnist Pirgit Toomel.

Riikka Pulkkinen ütleb: «Inimeses on midagi nii uudishimulikku, et ta peab alati vaatama, siis ka, kui teab, et ta tegelikult ei taha näha.» Olen alati arvanud, et naised on võrreldes meestega uudishimulikumad, kuni momendini, mil minult küsiti eelnevate seksuaalpartnerite arvu. Kas ta tõesti küsis seda?

Aastaid tagasi õpetas üks noormees mind, öeldes, et meestelt ei tohi küsida nende «skoori». Ükskõik, kui uudishimulik oled. Seda põhjusel, et nad kas ei tea seda numbrit või valetavad. Esiteks, kui see on liiga väike, öeldakse see tegelikust numbrist suuremaks. Teiseks, mehed, kelle partnerite arv on liiga suur ja kes tahavad endast tõsiseltvõetavat muljet jätta, valetavad selle väiksemaks. Pealegi, kes loeb enda seksuaalpartnerite arvu? See tekitab küsimuse, kas ollakse eluetapis, kus alles otsitakse kogemusi ja seiklusi?

Paljudel inimestel on välja mõeldud sobiv number, mis ei oleks liiga suur ega väike. Kuid millist arvu naised kuulda tahavad? Ühelt poolt peaks see andma kindlustunde, et mehel on piisavalt kogemusi teadmaks, keda ta enda kõrvale otsib. Teisest küljest ei tohiks see olla liiga suur. Lõpuks tahavad kõik enda kõrvale püsivat, lojaalselt ja usaldusväärset inimest. Nii nagu mehed tahavad head, lahket, korralikku ja eeskujulikku naist, unistavad naised alati ideaalsest printsist.

Arutledes antud teema üle, jõudsin järeldusele, et naisi teeb õnnelikuks arv, mis jääb alla kümne. Kas tõesti peab see number nii väike olema? Pidavat tekitama tunde, et tegemist on mehega, kes oskab pühenduda, austab partnereid ja ei näe naisi objektina. Isiklikult ei usuks ma seda. Arvan, et tänapäeval on eluterve mehe seksuaalpartnerite arv vähemalt kakskümmend. Vastasel juhul julgeks ma kahelda tema enesekindluses, mis omakorda viitab muudele probleemidele.

Olin väga üllatunud, kui minult küsiti, kui mitme mehega maganud olen. Kas suutsin endast mulje jätta kui viimasest litsist või hinnatakse minu sobilikkust lastele emaks? Tean, et lõpuks tahetakse tugevate põhimõtetega, korralikku naist, kes oleks heaks eeskujuks. Olles sedavõrd ehmunud ootamatust küsimusest, oskasin vaid imestusest suurte silmadega otsa vaadata ja vastuse andmata jätta.

Huvitav, milline on number, mida mehel kõige meeldivam kuulda oleks? Hea naine, kel on piisavalt elukogemust, kes on püsiv ja teab, mida soovib. Kindel on see, et öeldud arv peaks olema mehe omast väiksem. Kui sa ei taha, et sinust halvemini arvama hakatakse, siis mõtle endale üks kindel number välja. Ära unusta, et suhte algul pead end tõestama ja näitama kui parimat võimalikku valikut. Ütleksin, et kui tahad näidata end hea ja väärika naisena, siis ütle enda partnerite arvuks viis.

Ise ütlen, et minu jaoks ei oma mehe eelmiste seksuaalpartnerite arv tähtsust. Palju olulisem on suhtumine üleüldiselt naistesse ja minusse. Selle järgi saab aru, mis inimesega on tegu. Palju huvitavam on küsida, kui pikk on kõige pikem suhe olnud ja miks see ei toiminud. Pealegi inimestel, kes keskenduvad karjäärile, mitte pere loomisele, on see number palju suurem. Kõik suhted ei püsi ja õige kaaslase leidmine ei ole lihtne.

Ärge torkige minevikku. Mõistan, et ühest küljest tahetakse teada, mis inimesega on tegu, kuid eelnevate partnerite arv ei ole vastus sinu küsimusele. Olulisem on, kas austate üksteist ja teisi inimesi. Arvan, et oleksin ka järgmine kord sama küsimust kuuldes üllatunud ja sõnatu. Tuletan meelde, et teise minevikku uurides, ei tea sa kunagi, kas sulle vastatakse ausalt või mitte. Milleks siis üldse küsida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles