Mis on Külli Reinumägi pika kooselu retsept?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külli Reinumägi.
Külli Reinumägi. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Külli Reinumägi on oma kaasa Alvariga koos olnud kolmteist aastat. Ta selgitas Kroonikale, et kooselu on otsuse küsimus, sest alati on lihtne loobuda.

«Kui oled otsustanud olla õnnelik ja suhtuda inimestesse hästi, siis nii ongi,» märkis ta. «Kui oled otsustanud, et pead perekonda ja abielu tähtsaks – kui sa ei ole sattunud just vale inimese otsa – ja püüad ka selle järgi elada, siis on pikk koosolemine vägagi võimalik. See on otsustamise küsimus, sest alati on ju lihtne loobuda.»

Sellistest suurtest asjadest Külli ei loobu ja püüab ikka koos püsida, kui ta vähegi saab. Nõnda võib ta ka vajadusel alla anda ja teha kompromisse, sest see on talle oluline.

«Koos hoiavad ju ikka inimväärtused – just see, mis inimesed sinu vastas on,» selgitas ta. «Suur ja ilus inimene, kellest lugu pidada ja keda armastada, või lihtsalt mingi… vähe viletsam variant! Mulle meeldivad suured inimesed, selle sõna heas tähenduses.»

Loe lähemalt värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles