Nõuandeid, mida järgmine kord sõbrannadega ette võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui eelmine sõbrannadega veedetud õhtu ei tekitanud tahtmist järgmist koosviibimist niipea korraldada, pane nüüd hästi tähele.

Just nagu romantiline suhe, võib ka sõprus rutiini ära eksida. Aeg-ajalt tasuks proovida mõnd uut tegevust, et sõprusele uus hingamine anda, kirjutab Glamour.

Lemmik teleseriaali valimine. Sügisel algavad paljude seriaalide uued hooajad, seega pole parimat aega omale uus lemmik talveks valida. Salvesta paari seriaali kolm esimest osa ja vaadake neid koos sõbrannadega, et oma lemmik välja valida. Kui otsustate kõik ühe sarja kasuks, korraldage edaspidi regulaarselt lemmiksaate vaatamise õhtuid.

Meisterdamine. Taaskasutus on hetkel äärmiselt popp, seega võta sõbrannadega ette mõni projekt, et vanale lambile või riietusele uus elu anda.

Tehke oma _____ baar. Küpsetatud kartulid koos juustu, tšilli, hapukoore ja brokoliga. Suured kausitäied  popkorni, mille maitsetamiseks on erinevaid soolaseid ja magusaid maitseaineid. Jäätis erinevate kastmete ja kaunistustega. Vahuveini koos puuviljade ja mahladega, et teha loomingulisi kokteile. Valige, mida tahate – kõigile meeldib aeg-ajalt end premeerida millegi heaga. Boonusena võite teha võistluse, et kes kõige parema kombinatsiooni välja mõtleb.

Hooajalised välitegevused. Võite minna koos seenele või korraldada sügisese pikniku, kui ilm just väga külmaks ei lähe. Talvel minge koos kelgutama või lumelauaga sõitma.

Koos šoppama. See ühendab mitu head tegevust: väike väljasõit kõige suuremasse kaubanduskeskusesse, allahindluste otsimine ja soovi korral hiljem väikese moedemonstratsiooni korraldamine kellegi korteris. Mõtle filmi «Seks ja linn» sellele stseenile, kus Carrie hakkab korterist välja kolima ja teeb sõbrannadega koos oma garderoobis suurpuhastuse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles