Anne Veesaar: sa ei tohi olla kõigile meele järele, sest siis oled prostituut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar
Anne Veesaar Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Armastatud näitlejanna Anne Veesaar, kes saab täna 55aastaseks, on aastatega õppinud iseendaga sõber ja õnnelik olema. «Osata olla õnnelik on väga raske, nagu seegi, et see ei ole tähtis, mida sinu vihkajad arvavad - sa ei tohi olla kõigile meele järele, sest siis oled lits, prostituut ja hoor, olenemata sellest, kas oled naine või mees,» leiab Veesaar.

«Inimene on 55aastaselt sealmaal, et ta ei pea enam kellelegi meeldima,» muigab näitlejanna Anne Veesaar ja lisab, et ta võib öelda, mida ta tahab ja ta võib teha, mida ta tahab, kirjutab Õhtuleht.

«Ja kui Alma ütleb seriaalis «Õnne 13», et «mingi austus peaks ikka olema», siis Anne sõnastab selle pisut ümber: «Mingi eneseaustus peaks 55aastaselt juba inimesel olema ning enesekindlus ja eneseusk.»

Vilunud sokikuduja, heegeldaja ja õmbleja Anne leiab, et sokikudujat temast siiski ei saaks, küll sooviks ta aga lähitulevikus nahaparkimist õppida ning tennist mängima.

«Mu kaks sõbrannat, Kersti Kreismann ja veel üks noor sõbranna, kellega Mõisateatrit teeme, käivad tennisetundides,» kõneleb Anne õhinal ja lisab, et nad on nii õnnelikud, et tema tahab ka sellest õnnest osa saada.

Näitlejanna elu on tasakaalus, lisaks trennile, suudab ta igasse päeva mahutada näitlejatöö, Mõisateatri juhtimise ja portreelugude kirjutamise ajakirjale «Tiiu“ ning veel kümneid muid tegevusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles