Liis Lemsalu: mul on vaja loomingulist inimest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu.
Liis Lemsalu. Foto: Jelena Rudi

Lauljanna Liis Lemsalu rääkis Kroonikale antud intervjuus, et hindab teises pooles loomingulisust ja vallutajat ta ei taha.

«Minul on vaja loomingulist inimest. Mulle väga ei meeldi realistlikud inimesed – nad ajavad mind veidike endast välja,» rääkis Liis. «Sest kui inimesel on seetõttu ka piiratud maailmavaade, siis…»

Ta tunnistas ka, et tal on raske mõista mehi, kellele on oluline palju vallutada. «See oleneb ka inimesest ja tema mõttemaailmast – alfaisastel, mul on selline mulje, on lausa vaja rohkelt vallutusi! See on nagu nende viis näidata, kui palju nad on saavutanud. Aga mis saavutus see tegelikult on?»

Liis ise ja ka tema tutvusringkonna naised ei vaata sellele hästi, kui mees on paljudega olnud ja tema sõnul palju vallutanud. «Mida see annab? Võib-olla oled natuke parem magamistoas, aga kui su mõistus on seejuures ikkagi staatiline, kogu aeg ühe koha peal, aga ikka vallutad edasi, siis millest ma sellise mehega üldse räägin - tema naistest, kelle ta on vallutanud?!»

Loe lähemalt värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles