Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

UNETUD ÖÖD «Paljastasin oma naabri afääri, sest nende seks oli liiga vali!»

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kuigi on üldiselt teada, et partneri petmine on vale, ei peata see kõiki inimesi kõrvalekaldumast. Kui aga ühe mehe uni sai kannatada tema naabri salaafääri tõttu, otsustas ta abielumehe, kellega naaber salaja kohtamas käis, mehe naisele üles anda.

Oma lugu Redditis jagades kirjutas ta: «Minu ülemise korruse naabril on olnud juba umbes neli kuud suhe abielus mehega. Mulle oleks see täiesti ükskõik, aga kuna tegu on afääriga, siis ta käib siin öösiti kummalistel aegadel, ja nad seksivad nii valjult, et ma kuulen kõike ja see äratab mind või ei lase mul magada. Kuidas ma tean, et see on afäär? Ta ei ole kunagi ööseks jäänud ja tema autos on beebide turvatoolid.»

See polnud esimene kord, kui tal naabriga probleeme oli. Mees kirjeldas, kuidas 40-aastane naine korraldas varem pidusid esmaspäeva öödel. Ta jätkas: «Ta tuleb koju kell kaks öösel, jalutab mööda oma korterit ringi ja räägib valjult telefoniga. Ta on 40-aastane, aga korraldab pidusid koos 20-aastastega, peab afääre ja elab nagu teismeline.»

Tagasi üles