Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PROOVI JÄRELE Nende nippide abil näed sekundiga välja nagu moekuninganna

Copy
Foto: Shutterstock

Kas sul on vahel selline tunne, et ükski riideese ei istu seljas ilusti ja kõik pingutused paista stiilne jooksevad tühja? Allpool on mõned nipid, kuidas ka sellistel päevadel end kiirelt moodsana tunda!

Kanna silmapaistvat ehet. Riputa endale külge mõni efektne ehe, nii võib ülejäänud riietus olla väga neutraalne. Kui otsustad suurte kõrvarõngaste kasuks, pane ka juuksed üles kinni, et need tõeliselt silma paistaksid.

Varusta end peakatetega. Sügis on ideaalne aeg, et välja tuua oma lemmikmütsid, olgu selleks nokats või barett, vali just see, mis sobib su stiiliga! Ka talvel saad mütse stiilsete aksessuaaridena kasutada. Kevadel ja suvel kanna näiteks laia äärega kübarat vastu, mis sobib ideaalselt rannapäevadeks.

Mässi end stiilsesse salli. Oled trendikas ja ühtlasi soojas suure mõnusa salliga. Kui oled julgem, katseta värvide ja pilkupüüdvate mustritega, kui eelistad tagasihoidlikumat stiili, vali neutraalsed toonid, nagu must või valge, mis sobivad pea iga riietusega!

Päikeseprillid teevad šikiks. Kui on üks neist päevadest, mil ei taha meigiga vaeva näha, aga soovid ikka šikk välja näha, pane ette stiilsed päikeseprillid. Eriti trendikad on ülisuurte klaasidega prillid, mis lisavad sinu välimusele ka müstilisust.

Näita komplekte. Alati aitavad hädast välja komplektid – samades toonides viigipüksid ja pintsak või villane kampsun ja seelik. Nii pole vaja end peast halliks ajada, nuputades, mida millega sobitada.

Kasuta meigi võlujõudu. Meigi abil saad lihtsad rõivad, nagu näiteks mustad teksapüksid ja must polo, stiilseks muuta. Katseta erksate huulevärvide, suitsusilma või särava põsepunaga.

Kola teise ringi poodides või jälgi allahindlusi. Teiselt ringilt võib allahindluste ajal leida hea hinnaga kalleid brände. Stiilne olemiseks ei pea kulutama arutult raha, aga mingi eriline tunne selles on, kui tead, et kannad Levi’se teksaseid või Jimmy Choo kingi.

Tagasi üles